kategoria: Sprzęt
Wątek zamknięty
[#31] Re: Nowe Joysticki !!!

@sordan, post #30

Python-1 zakupiony :) Raz sie zyje :P
[#32] Re: Nowe Joysticki !!!

@WojT_GL, post #31

:) cena adekwatna do sprzetu wiec co mam narzekac smetniki z allegro i dzialu gieldy powoduja u mnie smiech
[#33] Re: Nowe Joysticki !!!

@Blendor, post #32

przeciez to jest 20 letni smiec ktory powinien kosztowac 5 zl
[#34] Re: Nowe Joysticki !!!

@HOŁDYS, post #33

heh widze ze koles wyczail popyt i podniosl cene w nowej aukcji :)
[#35] Re: Nowe Joysticki !!!

@HOŁDYS, post #34

Nosz jasna cholera, po kiego grzyba ja tu dziś wchodziłęm, teraz, gdy już wszystkie Pythony wykupione. Niech to szlag jasny trafi...
[#36] Re: Nowe Joysticki !!!

@OSH, post #35

tak tak HOLDYS :) nie podpuszczaj mnie :) Joye pachna jeszcze obecnoscia nowych Amig

OSH moge wystawic na allegro jako unikat rodzynek wezme przyklad z cwelowatych handlarzy i za 150 zl puszcze od rekiOK

malo tego to tylko kwetsia dni i godzin az te same Joye beda za chwile na allegro za tyle wystawiane

Ostatnia aktualizacja: 05.04.2012 15:09:05 przez Blendor
[#37] Re: Nowe Joysticki !!!

@OSH, post #35

musi mieć ich więcej!!!!!!!!!!!!!!!??!!!!!!! Kur*! cenzura
[#38] Re: Nowe Joysticki !!!

@snajper, post #37

snajper z tego co z gosciem gadalem to nie bedzie wiecej mial jeda taka ciekawa dostawe z anglii to zwykly sklep wielobranzowy wczoraj tam bylem
udalo mi sie kupic jeszcze pythona po starej cenie i turbochargera:) rozpakowujac go w tym sklepie poczulem sie jak w 91 roku :)
[#39] Re: Nowe Joysticki !!!

@Blendor, post #38

FAK!!!!!!!!!!! głową w mur No nic, to biorę tego drugiego. :(
[#40] Re: Nowe Joysticki !!!

@Blendor, post #38

Dobrze, wiedziec. Trzeba kupic jeszcze z jedna 125 zatem.
[#41] Re: Nowe Joysticki !!!

@_arti, post #40

O ja, SUPERCHARGER i APACHE juz sa moje :) jak dobrze ze zajrzalem na forum
[#42] Re: Nowe Joysticki !!!

@w1ilk, post #41

też się ostatecznie zdecydowałem na te dwa. Co prawda ten wielki czarny poruszał we mnie jakąś nutkę wspomnień z dawnych lat, bo z tego co pamiętam to na moim dżoju też była taka małpka z bananem :) Ale jednak przy większości platformówko/strzelanek to takie bydlę będzie marnować 85% potencjału, a i wygląd też jakoś do mnie niespecjalnie przemawia.
[#43] Re: Nowe Joysticki !!!

@snajper, post #42

To już wolałbym nowe joye lub pady od Matt.
[#44] Re: Nowe Joysticki !!!

@Dark_luke, post #43

Wahałem się ale zamówiłem, ukochanego apache-1 i superchargera (zawsze łatwo wymienić w nim mikrostyki, których trochę jeszcze mam w śmieciach po starych joyach) :)
[#45] Re: Nowe Joysticki !!!

@Dark_luke, post #43

więc zostawiłem je specjalnie dla Ciebie :) siedzi, pije i chrupki
[#46] Re: Nowe Joysticki !!!

@Wojski, post #1

Alo, ktoś kojarzy tego LOGIC3? Wygląda solidnie. Superchargery były do bani, a quickshota na gumie szkoda brać:).
[#47] Re: Nowe Joysticki !!!

@fazior, post #46

superchargery 123 byly super wytrzymywaly kazde łamanie
[#48] Re: Nowe Joysticki !!!

@Blendor, post #47

W 94 przy mortalu pała została mi w łapie a podstawa na stole. Nie lubię superczargerów od tamtej pory:P.
[#49] Re: Nowe Joysticki !!!

@fazior, post #48

Pewnie jak kazdy z was polamalem juz mnostwo joi , nawet taki podobno niezniszczalny cos tam mial tytanowe, ale superchargera wspominamm dobrze jak i apacha ktory bym nieodzowny przy nocnym graniu ;)
[#50] Re: Nowe Joysticki !!!

@fazior, post #46

Nikt nie kojarzy LOGIC3? Nieważne zresztą, dziabłem na sprubę to i nieszczęsnego czardżera jakby LOGIC mi nie podszedł:).
[#51] Re: Nowe Joysticki !!!

@conrdd, post #28

Mój też przeszedł z atarynki na amisię i też złamał się plastikowy trzpień.
Ale rurka miedziana pomogła.OK
[#52] Re: Nowe Joysticki !!!

@Kitech, post #51

Co sądzicie o MEGASTAR MODEL SV-133 miał ktoś takiego.Warto brać?
[#53] Re: Nowe Joysticki !!!

@teo, post #52

Mam taki, co kto lubi. Jak masz do czego przykleić to da się grać, ale do trzymania w ręce się nie nadaje. Ma opcję przełączania na prawo/lewo ręcznych.
Wytrzymały - moja sztuka ma już 15 lat i nic z nim nie było robione - jedynie przyciski są połamane i trzeba by je wymienić.
[#54] Re: Nowe Joysticki !!!

@fazior, post #50

Miałem swego czasu takiego pod A500, wrażenia dosyć pozytywne z użytkowania. :D
Co do wytrzymałości to pamiętam że rączka się rozpadła na dwie części pod koniec jego żywota...

Właśnie zdążyłem zakupić dwa ostatnie SUPERCHARGER SV-123 uff OK
Oraz APACHE 1 QS-131 OK
[#55] Re: Nowe Joysticki !!!

@w1ilk, post #49

Jak Tytanowy to ten: Tytan
Ja o nim niedawno usłyszałem, ale podobno w śród wielu to było marzenie, ale niestety w Polsce koszmarnie drogi.

Ostatnia aktualizacja: 06.04.2012 09:09:17 przez flops
[#56] Re: Nowe Joysticki !!!

@flops, post #55

No co ty nie słyszałeś wcześniej o Topstar ? Miałem do Pc mam do Amigi.
[#57] Re: Nowe Joysticki !!!

@Dark_luke, post #56

Widzieć widziałem, ale o tym modelu że ma tytan w środku i że ludzie za nim szaleją to nie wiedziałem. Jak był u mnie kumpel z pracy napić się szklaneczki czegoś mocniejszego i zobaczył Joya przy Ami, to się tak podekscytował, że opowiedział całą historię jak marzył o takim, ale chyba kosztował podobnie co ZX spectrum i nigdy go nie kupił.

Ostatnia aktualizacja: 06.04.2012 09:19:48 przez flops
[#58] Re: Nowe Joysticki !!!

@flops, post #55

Miałem - rewelacyjny joy.
Najlepszy chyba jakiego miałem :) Widzę że na efunzine można dostać -ciekawe w jakim stanie.
[#59] Re: Nowe Joysticki !!!

@WojT_GL, post #58

Ale jak każdy joy trwałość mają ograniczoną.
[#60] Re: Nowe Joysticki !!!

@Dark_luke, post #56

TopStar był zawsze przereklamowanym a do tego drogim badziwiem. Ładnie wyglądał i nic poza tym. Trzeba było dużo siły włożyć w jego używanie. Do tego miał wadę konstrukcyjną w postaci źle zaprojektowanych kołków mocujących uchwyt. Efekt taki, że prawie w każdym Top Starze z czasem środkowy kołek się łamał i pałka miała luzy wokół własnej osi.

Ostatnio się pozbyłem jednego. Faktycznie poszedł za dobrą cenę, ale w ogóle go nie żałuję.

Ostatnia aktualizacja: 06.04.2012 13:38:07 przez Duracel
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem