[#61] Re: Nowe turbo do A600

@PrzemasIII, post #1

[#62] Re: Nowe turbo do A600

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #61

Kurczę, ale słabo chodzi na tym Wolf. Na 12 MHz AT pamietam, dużo szybciej działał.

Ostatnia aktualizacja: 08.11.2013 08:34:12 przez Deftronic/...
[#63] Re: Nowe turbo do A600

@Deftronic/..., post #62

Na 12 MHz AT nie pograsz w tego samego Wolfa na którym bazuje AmiWolf link
[#64] Re: Nowe turbo do A600

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #63

Wolf jest Wolf. Byle by chodził na Ami w 320x200 tak samo szybko jak na AT 12 Mhz to będzie super. Po co do klasycznego Wolfa wyższe rozdzielczości? Szkoda że dodatkowe 16 Mhz na Ami nadal nie wystarczają do szybkiej konwersji c2p.
[#65] Re: Nowe turbo do A600

@Deftronic/..., post #64

Napis SDL w nazwie tłumaczy dlaczego ten Wolf nie zasuwa jak trzeba i nie ma to żadnego związku z rozdzielczością, to tak jak porównywać program napisany w ASM przeciw programowi napisanemu w C. Nie jest to wersja napisana z myślą o Amidze, tylko o wielu systemach, więc nie korzysta bezpośrednio z sprzętu, tylko poprzez funkcje graficzne.

Ostatnia aktualizacja: 08.11.2013 18:52:22 przez rafgc
[#66] Re: Nowe turbo do A600

@rafgc, post #65

No OK, kumam, ale innych wersji na Amigę nie ma tylko SDLowe porty? Przecież chyba były różne wersje?
A może były na AGA i coś mi się myli?
[#67] Re: Nowe turbo do A600

@Deftronic/..., post #66

Jest port bzujący na wersji Wolfa z Linuksa link oraz PSP link
[#68] Re: Nowe turbo do A600

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #67

oba porty, to min. AGA
[#69] Re: Nowe turbo do A600

@Norbert, post #68

na bazie wersji z PSP też jest wersja ECS, ale chodzi o to, że to nie są bezpośrednie porty z asemblera.
[#70] Re: Nowe turbo do A600

@ITU, post #3

Czy nie jest to czasem próba skoku na kasę?

Na moją nie była, kartę kupiłem w październiku, dotarła na początku listopada, w dziś wreszcie znalazłem kilka minut na testy w SysInfo:

Mips	6,24
Dhrys.	5986
IDE CF	1,00
vs A600	11,31
vs A1k2	4,91
vs A3k	1,29
vs A4k	0,32
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem