[#61] Re: amiga dla lajkonika z przeznaczeniem do gier

@Andrzej Drozd, post #60

Heh ale NIC (w moim rozumieniu) nie zastapi sprzętu z epoki :D. Pozatym droga ktora objawiles i tak bardziej skomplikowana jest od podpiecja konsolki do tv i nacisniecia power;)
[#62] Re: amiga dla lajkonika z przeznaczeniem do gier

@Fazior, post #61

Hehe, ale prosze nie dzialaj podobnie do sekty, lub hipermarketu - co z tego ze ktos kupi CD32? I tak nie bedzie mial dostepu do gier...
[#63] Re: amiga dla lajkonika z przeznaczeniem do gier

@Fazior, post #57

Ciesze sie ze kolega zrozumial najwlasciwsze rozwiazanie :)
[#64] Re: amiga dla lajkonika z przeznaczeniem do gier

@reactor, post #63

Widać kolega Fazior nie ma CD32 ;)
A jak już ten wątek ponownie ożył (trzeba było kołka osikowego użyć), to zapytam: jak pod gołą CD32 (bo nabycie takiej polecasz) kolega zrobi sobie te "uruchamialne płytki z multiwyborem gier"?
Przypominam, że za używanie magii poza Hogwartem grozi wydalenie ze szkoły ;)

Ostatnia modyfikacja: 21.03.06 11:41
[#65] Re: amiga dla lajkonika z przeznaczeniem do gier

@wali7, post #64

Nom, faktycznie nie mam :D, ale w poście bodajże 57 pisałem, że płytki można by jakoś od łaskawych braci w Amidze pozyskać . A co do rozbudowy A1200.... właśnie Voodoo 3 2000 mi się zjarało, dobry jestem
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem