[#2211]
Re: Ciekawostki aukcyjne 2016
@sordan,
post #2200
kolejny sprzedawca z czerwonym kolorem w komentarzach na czele
Nie to że bronię gościa... ale z tego co widzę, to większość tych "czerwonych" ma od sprzedających. Od kupujących ma tylko dwa (jeden z 2014, drugi z 2015).
Jak zatem widać łatwo wyciągnąć krzywdzące wnioski gdy się mówi "kolejny sprzedawca z czerwonym kolorem w komentarzach".
Ja od 2000 roku uzbierałem cztery negatywy od trzech bezczelnych, cwanych... @#$%!

Pamiętam jak bolał mnie ten pierwszy. Pieniądze przelałem ekspresem a w zamian otrzymałem szrot. W opisie nakłamane, panienka udawała idiotkę służąc jako słup mężulka handlarza na Allegro.
Drugi czerwony dostałem także w odwecie od zakręconej, intelektualnej, ameby... gościu odpowiadał na moje pytania gorzej niż pierwszoklasista, ale przyjąłem do wiadomości co napisał i kliknąłem kup teraz. Potem się okazało, że wysłał zupełnie co innego niż miał wysłać, a do tego oryginalne pudełko od konsoli obkleił taśmą przylepną wiedząc, że właśnie o to pudełko mi chodziło :)
Trzeci, to już przypadek wyjątkowy. Oczywiście też odwet i też za konsole którą kupiłem :) Zdjęcia tak porobione żeby nie było widać DZIUR w obudowach padów. Jeden z padów miał wyłamane gniazdo ładowania... wszystkie były opisane jako "idealne" :) Części gier i sprzętu w ogóle nie wysłał, za to wysłał w ramach "bonusu" (jak sam to nazwał) stare pady od PC, pordzewiałe jakby przeleżały pół roku na wysypisku :) Bluzgał jak szewc w odpowiedzi na moje maile w których żądałem zwrotu pieniędzy... a na końcu w komentarzu zwrotnym pisał, że ciągle do niego smsuję i wydzwaniam grożąc że spalę mu dom, gdzie nigdy ani razu ani nie zadzwoniłem ani smsa nie wysłałem pod jego numer :)))
Także też mam "czerwone konto" od 3 wspaniałych istot.