kategoria: A1200
[#61] Re: Amiga 1200 - odkrywana i "uzbrajana" NA NOWO... po 25 latach

@Jenot, post #60

2. Bateria była sucha i ma nawet napięcie 2,1V. Po tylu latach jestem pod wrażeniem. Jeszcze popatrzę z inną baterią, tylko teraz nie mam żadnej nowej, ta co włożyłem to była ostatnia, miała iść do wagi łazienkowej.
8. Ok, dzięki, z tym sobie na pewno poradzę.
10. Tu jeszcze zdecyduję co zrobić. Może jednak najtaniej będzie po prostu znaleźć SanDiska. Bo tak przejściówka CF->SD, a potem jeszcze karta SD. Zobaczę.
Tak czy owak, problem pozostał z wymianą kondensatorów w komputerze i zegar na dopalaczu.

Ostatnia aktualizacja: 24.10.2017 13:16:21 przez JerzA
[#62] Re: Amiga 1200 - odkrywana i "uzbrajana" NA NOWO... po 25 latach

@JerzA, post #61

Może jednak najtaniej będzie po prostu znaleźć SanDiska. Bo tak przejściówka CF->SD, a potem jeszcze karta SD.
W przypadku użycia karty SD jako dysku wewnętrznego, kupujesz po prostu konwerter SD->IDE.
[#63] Re: Amiga 1200 - odkrywana i "uzbrajana" NA NOWO... po 25 latach

@Krashan, post #62

Właśnie po przejglądnięciu oferty na Allegro, wyszło to najsensowniej. SanDiski CF o pojemności 4GB tylko mocno przechodzone, wolę ich nie brać.
[#64] Re: Amiga 1200 - odkrywana i "uzbrajana" NA NOWO... po 25 latach

@JerzA, post #63

Ja pare dni temu kupilem Sandiska 16GB w sklepie nie dla idiotow za 70pln z przesylka do pobliskiego marketu. Na sieci Outlet sie te oferty nazywaja i sa to np wyprzedaze koncowki partii. Nowka w blistrze
[#65] Re: Amiga 1200 - odkrywana i "uzbrajana" NA NOWO... po 25 latach

@softiron, post #64

Zgoda, 16-tki po tyle są. Ja szukałem 4GB.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem