[#62]
Re: zasilacz od PC do Ami500
@teh_KaiN,
post #61
Aaaa, no tak, czitując w ten sposób to faktycznie można. Bardzo podoba mi się Twoje rozwiązanie, bo wiesz, ja jestem stary Atarowiec, więc dla mnie komputer musi mieć taki właśnie włącznik power pod lewą ręką z tyłu i koniec

To co zrobiłeś będzie bardzo fajne i wygodne, z tym że takie rzeczy to można sobie zrobić w nakładzie 1szt, a ja teraz zamawiam trochę większą ilość, więc nie ma mowy o takim rzeźbieniu

Przewiduję jednak u Ciebie jeszcze jeden problem, o którym mówiłem też już wcześniej (może się mylę, ale sprawdź). Nie miałem na myśli kolidowania z gniazdem molex, tylko konkretnie z wtyczką zasilacza Cisco, która jest sporo większa/szersza niż samo gniazdo. Tzn. konkretnie obudowa tej wtyczki, nie wiem jak to nazwać. Masz w ogóle taki zasilacz, żeby to sobie przymierzyć? Nie piszę tego w formie jakiegoś zarzutu, czy tam próby wytknięcia, że coś jest nie tak, ale sprawdź to dobrze, żeby faktycznie Ci się to tam ładnie pomieściło, bo może gdzieś o jakiś milimetr się sprawa rypnąć, a tak jak mówię rozwiązanie mi się podoba, więc szczerze życzę, żeby Ci się to tak udało spasować, bo jak się uda, to będzie bardzo wygodne w użytkowaniu.