[#91] Re: Pad od Sega Mega Drive i Amiga

@Blady, post #89

Na razie działa, od pół rokuOK
[#92] Re: Pad od Sega Mega Drive i Amiga

@bfgmatik, post #86

Jak działa to elegancko. Na pierwszym zdjęciu widać, że niedziałający reset to nie jedyny problem był hehe. Adapter jest kątowy więc nie będzie problemu zmieścić go razem z tą płytką od laminatu, chyba że ktoś ma Furię albo inne turbo to wtedy może wadzić. Pytanie czy można kupić od Ciebie taki adapter i jak go wyceniasz? Czy taki adapter nie ma jakichś skutków ubocznych (np. input lag)?
1
[#93] Re: Pad od Sega Mega Drive i Amiga

@bfgmatik, post #86

Potwierdzam, że ten adapter działa wyśmienicie. W mojej A600 wygląda to tak:

Adapter

Przed

Po
[#94] Re: Pad od Sega Mega Drive i Amiga

@maxell35, post #93

Nie mogę z tego, nikt nie zauważył, że wystarczy podnieść rezystancję wejściową linii odczytu matrycy :). Dostanę jakiegoś Nobla jak Trump?

Ogólnie to trochę zmodyfikowałem projekt na większe układy bo tamtych maleńkich w SC-70 się nie dało lutować i zamówiłem złocone wersje A600 i A1200. Wersja A1200 niestety w ciemno bez testów więc nie wiem jak to wypadnie.

Spróbuję tym trochę pohandlować...
1
[#95] Re: Pad od Sega Mega Drive i Amiga

@bfgmatik, post #94

Dostanę jakiegoś Nobla jak Trump?

Trump jest zbyt wybitny na nagrodę Nobla, on powinien dostać nagrodę Trumpa :).
1
[#96] Re: Pad od Sega Mega Drive i Amiga

@bfgmatik, post #94

Super- chętnie przestestujęOKok, racja
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem