Wątek zamknięty
[#121] Re: Myszki z Eureki

@konrad_0x42, post #120

Są w ogóle gdzieś wystawione (jakiś portal aukcyjny?) te stacje i zasilacze czy na telefon?
[#122] Re: Myszki z Eureki

@Hexmage960, post #117

Musisz czekać, aż znajdzie się ktoś, kto będzie chciał odstąpić swój nadmiar. Ze złych wieści to to, że może to nigdy nie nastąpić. Nostrum , MariuszK i ja, już się wyprztykaliśmy z tego co udało nam się kupić.
[#123] Re: Myszki z Eureki

@nostrum666, post #121

biuro@eureka.com.pl
[#124] Re: Myszki z Eureki

@konrad_0x42, post #123

Zasilacz wziąłem od za 70zł i stację do A1200 za 99zł (może dużo ale zawsze to oryginał do A1200, której jeszcze nie mam). Zasilacz wygląda jak nówka 5V 3A 12V 500mA pn 391029-03 A1200HD, podłużny biały. jest plomba więc środka nie sprawdzałem, ale nigdzie ani pyłka, brudu na obudowie i wentylacji nie widać, A500 ruszyła na nim bez zająknięcia. Myszka działa też nieźle, w porównaniu do trumienki.

Ostatnia aktualizacja: 12.12.2018 16:45:02 przez Adinfo
[#125] Re: Myszki z Eureki

@tbone, post #122

Prędzej czy później wypłynie na portale. Obecnie spory jak na tę porę roku wysyp myszek. Nowych i używanych. Czyżby popłoch wśród Januszerki, że świeży zastrzyk z Eureki zachwieje rynkiem?
Nie to, żebym coś miał do ludzi zarabiających na retro, bo już wole żeby leżało na allegro za sto tysięcy pieniędzy niż w stodole w gnoju.
[#126] Re: Myszki z Eureki

@tbone, post #122

Moją mysz też odebrałem:), śmiga aż miło. DziękiOK
[#127] Re: Myszki z Eureki

@AD99, post #126

z tego co mi wiadomo to klawiatur do A1200 w ogóle były tylko 2szt słownie dwie a kości kickstart 1szt jeden komplet, więc bez szaleństw
zostały zasilacze i stacje w cenach jak wyżej. + wysyłka 30zł kurier
więc nie ma co robić listy, jak ktoś chętny to zamawiajcie bezpośrednio u nich.
[#128] Re: Myszki z Eureki

@JacK_Swidnik, post #127

Potwierdzam, asortyment na wyczerpaniu ....
[#129] Re: Myszki z Eureki

@biax, post #128

Mi napisali żebym zrobił przelew, także jeszcze się załapałem na zasilacze.
[#130] Re: Myszki z Eureki

@panti1801, post #129

Mi udało się zamówić zarówno zasilacz jak i floppa
[#131] Re: Myszki z Eureki

@JacK_Swidnik, post #127

Wygląda na to, że przechwyciłem płytę główną do 1200-ki (choć głównym motywem były dla mnie stacje).
[#132] Re: Myszki z Eureki

@konrad_0x42, post #131

Wygląda na to, że przechwyciłem płytę główną do 1200-ki (choć głównym motywem były dla mnie stacje).

Gratulacje! A ile sobie życzyli za tę płytę?
[#133] Re: Myszki z Eureki

@biax, post #130

A ja właśnie przed chwilką kupiłem cztery stacje dyskietek. OK
Dostałem informację że flopy jeszcze są, ale lista oczekujących jest długa, i że
flopy były magazynowane w ogrzewanym garażu przez cały czas. OK

Ostatnia aktualizacja: 13.12.2018 13:53:34 przez neuron55
[#134] Re: Myszki z Eureki

@konrad_0x42, post #131

A nie czasami płytkę od klawiatury A1200?
[#135] Re: Myszki z Eureki

@neuron55, post #134

[#136] Re: Myszki z Eureki

@neuron55, post #134

Pytałem u źródła o płyty A1200 i dostałem odpowiedź że mieli płyty, ale tylko do klawiatur Amigi 1200.
[#137] Re: Myszki z Eureki

@konrad_0x42, post #131

to klawiatury
wiem bo kupiłem .
[#138] Re: Myszki z Eureki

@JacK_Swidnik, post #127

Niewiem ile było klawiatur ale ponoć się załapałem na jedną, chciałem dwie ale nie było szansy, fajnie że podeszli do tematu w odpowiedni sposób i wydzielają a nie sprzedają jednej osobie wszystkiego jak leci, a wiadomo że mają z tym więcej pracy bo łatwiej sprzedać jednej osobie :)
Podziwiam i pełen szacun dla Eureki
[#139] Re: Myszki z Eureki

@neuron55, post #134

Jak chodzi o płytę do klawiatury to też otrzymałem taką informację, ale Pani wysłała mi foto i wszystko się wyjaśniło, jest to kompletna klawira do a1200 i to tak jak chciałem czyli US
[#140] Re: Myszki z Eureki

@neuron55, post #133

Nie chcesz przypadkiem sprzedac jednej czy dwoch stacji? Może być nawet z extra profitem dla ciebie. Ja pisałem do nich 10 dni temu, 5 dni temu i dzisiaj czy mogę kupić jedna stacje, ale totalnie zero odpowiedzi. Jeśli chcialbys odsprzedać to daj znać na priv. Jeśli nie to nie było tematu ;)
[#141] Re: Myszki z Eureki

@sordan, post #140

Do mnie też się szybko nie odezwali
[#142] Re: Myszki z Eureki

@QUAD, post #141

Przygarnę jedną myszkę po rozsądnej cenie.
Moze ktoś zakupił dwie i by jedną odsprzedał moja wyzionęła ducha.
Dajcie znać na PW.
[#143] Re: Myszki z Eureki

@Jacol, post #142

Dostałem dzisiaj odpowiedź o "płytach do klawiatury" - pisałem do nich 28 listopada z prośbą o rezerwację - zamówienie, ale widocznie mnie przegapili.
[#144] Re: Myszki z Eureki

@tbone, post #122

Nie ma już problemu. Kupiłem w końcu spirytus i przeczyściłem porządnie wałki w moich dwóch dobrych myszach. Okazuje się, że to wystarczyło by myszki chodziły perfekcyjnie. Polecam wszystkim właścicielom myszek kulkowych przeczyścić wałeczki spirytusem.
[#145] Re: Myszki z Eureki

@Hexmage960, post #144

Szkoda spirytusu, studenci by płakali jakby przeczytali.
Do spraw technicznych lepszy i tańszy jest izopropanol.
[#146] Re: Myszki z Eureki

@iZi, post #145

Izopropyl z rozpylaczem pól litra wychodzi niecałe 10pln na allegro.
Spirytus jest drozszy a efekt taki sam. Co prawda spirytusik można sobie łyknąc w przerwie pracy czy zrobić Ice'ówke jednak izo jest wydajniejszy i tańszy do czyszczenia
[#147] Re: Myszki z Eureki

@FeRu, post #146

Mam informację z Eureki, że są jeszcze dostępne zasilacze po 70zł i stacje po 99zł.

Ostatnia aktualizacja: 14.12.2018 13:05:14 przez Adinfo
[#148] Re: Myszki z Eureki

@Adinfo, post #147

Dziękuję Eureko za prezent na gwiazdkę :D

[#149] Re: Myszki z Eureki

@Adinfo, post #147

Stacje sprzedają pojedynczo czy też w pakietach? Jest to gdzieś wystawione na jakims OLX czy trzeba dzwonić/pytać?
[#150] Re: Myszki z Eureki

@AmmigaCDTV, post #148

Ja też dziękuje

4 sztuki OK

i

Ostatnia aktualizacja: 14.12.2018 21:34:13 przez Dorian3d
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem