Wątek zamknięty
[#181] Re: Myszki z Eureki

@Dorian3d, post #177

Też płaciłem za klawire 150 i za stacje. 99
[#182] Re: Myszki z Eureki

@QUAD, post #181

Pisałem do nich 28 listopada z prośbą o rezerwację klawiatury, ale niestety nie udało się załapać. Jak by ktoś z Was miałby odsprzedać nawet starą klawiaturę do A1200 i ewentualnie obudowę (stan może być "dostateczny - byle nie połamana" to było by ekstra.
[#183] Re: Myszki z Eureki

@rj1307, post #101

A mnie to X-Type nie dopisał? Byłem przed nim. Poniżej korekta w razie jakby ktoś swój nadmiar myszek odsprzedawał.

2. mmarcin2741 - 2 myszki
3. biax - 2 myszki
4. fazior - 2 myszki
5. Paxo - 2 myszki
6. charliefrown - 2 myszki
7. Jield - 1 myszka
8. Hexmage960 - 1 myszka
9. Jarkman - 1 myszka
10. drakon - 1 myszka
11. Lucus - 2 myszki
12. rzookol - 2 myszki
13. mINA87 - 1 myszka
14. Kwiatki - 2 myszki
15. Atryda - 1 myszka
16. Jacol - 2 myszki
17. Stefkos - 2 myszki (przy rozsadnej cenie)
18. _arti - 10 myszek
19. AnkuzMkOne - 1 myszka
20. PoweredJJ - 2 myszki
21. yoo_gas - 1 myszka
22. Wojt_gl - 1 myszka
23. mwb113 - 1 myszka
24. Pentanteles - 1 myszka
25. Tfardy - 2 myszki
26. BenHur - 2 myszki
27. Nekroskop - 2 myszki
28. companiero - 1 myszka
29. cossack -1 myszka
30. Adinfo - 2 myszki
31. dotmod - 2 myszki
32. Michmis - 1-2 myszki
33. panti1801 - 1 myszka
34. Blady - 1 myszka
35. AD99 - 1 myszka
36. iZi - 1 myszka
37. tom256 - 4 myszki
38. QuaD - 1 myszka
39. kamilus - 3 myszki
40. CJ Warlock - 1-3 myszki
41. X-Type^HVR - 1-2 myszki
42. pLayer_sct - 1 wystarczy :)
43. FeRu 1,2 sztuki (zależy czy tyle zostanie )
44. Dziubek - 1 myszka
[#184] Re: Myszki z Eureki

@QUAD, post #181

Myślę że cały ten wątek zmierza ku wykasowaniu go ze względu na rodzące się szybko oskarżenia i g...oburze. Smutne to...
[#185] Re: Myszki z Eureki

@Dorian3d, post #180

Si, były po 150, ale jak sie do nich odezwalem to juz nie bylo... Wiec po chwili poszukiwania kupilem jedna od doriana też za 150. Wiec nie wiem co to za jakies teorie sie tu kroja...
Przyznaję sie, jestem jednym z tych! Co potrafia znaleźć - ba, nawet potrafie jak mam nadmiar to odsprzedac po tej samej cenie! A nie januszowac/mirkowac/cebulic czy jak to sie tam nazywa...
Coś mi sie wydaje że znowu z tematu który miał miec charakter czysto pomocny innym, zrobila sie rzeka lamentu i popisy "drama Queen".
I wcale bym się nie zdziwił jakby za chwile temat został zamknięty.
[#186] Re: Myszki z Eureki

@MariuszK, post #185

Tak, chyba już pora. Źródełko wyschło, kto chciał się podzielić to się podzielił. Reszta widać nie chce.
[#187] Re: Myszki z Eureki

@tbone, post #186

ok, racja
[#188] Re: Myszki z Eureki

@Dorian3d, post #180

Przepraszam, jeśli zachowałem się obcesowo. Nie chciałem.
[#189] Re: Myszki z Eureki

@charliefrown, post #161

Nie załapałem się na klawiaturę.
Jak skontaktować się z Petro po zestaw naprawczy?

Ostatnia aktualizacja: 15.12.2018 17:41:05 przez poldek12
[#190] Re: Myszki z Eureki

@poldek12, post #189

link.
Obudowa(bez ekranu)+klawa+wysyłka=122EUR
[#191] Re: Myszki z Eureki

@CJ Warlock, post #183

Musimy chyba coś wyjaśnić: no chyba raczej nikogo nie wycinałem... Widziałeś na który post odpisywałem? nie byłeś w liście z tego postu... tak ogólnie, to nie dopisałeś się nigdzie tylko zadeklarowałeś, że jesteś chętny na myszki Dopisanie się polega na skopiowaniu listy, dopisaniu się na końcu i opublikowaniu postu. Taka "tradycja" list kolejkowych na ppa.pl

Oczywiście powyższe to tylko wyjaśnienie - prawdopodobnie przejdziemy z tą listą do historii Pozdrawiam!
[#192] Re: Myszki z Eureki

@poldek12, post #189

Petro to chyba prawie 2 lata nie ma juz tych obudow i klawiatur.
[#193] Re: Myszki z Eureki

@X-Type^HVR, post #191

Zwracam honor, odpisałeś na post #59, to tbone nie zauważył mojego postu (piszę dla porządku, bo teraz to już nieistotne raczej), a ja nie wiedziałem, że prócz zadeklarowania zainteresowania bezwzględnie trzeba jeszcze skopiować listę z dopisaniem się do niej. :) Dzięki za owe objaśnienie i radę przy tej okazji, warto wiedzieć na przyszłość, coby nie obciążać kogoś dopisywaniem do listy. W sumie rozwiązanie oszczędzające czas tego, kto miałby takie pojedyncze posty śledzić i zbierać w listę. :)

BTW. Ja nie napisałem "wyciął", lecz "A mnie to X-Type nie dopisał?". Jednak jak słusznie zauważyłeś, teraz to już raczej zupełnie nieistotne, bo myszek zabrakło. ;) Pozdrawiam!
[#194] Re: Myszki z Eureki

@CJ Warlock, post #193

Myszek nie zabrakło. Jest prawdziwy wysyp na portalach aukcyjnych.
[#195] Re: Myszki z Eureki

@nostrum666, post #194

Na Olx-ie też sporo. Dziwi mnie, że ludzie się nie boją tak tym handlować.
[#196] Re: Myszki z Eureki

@CJ Warlock, post #193

Skoro myszek w Eurece już nie mają, to wątek pora zamykać.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem