W zasadzie chodzi o coś więcej niż:
"[...]pomoc w skatalogowaniu tych zbiorow. Pewnie znajda sie tam polskie perelki... kiedys rozmawialem z uicr0Bee o zrobieniu takiego archiwum i pokatalogowaniu wg wytycznych np tosec."
Powyższe oczywiście tak, ale chodzi też o jeden krok dalej, czyli utworzenie plików .DAT dla każdego zweryfikowanego .adf-a i wysłanie ich do TOSEC aby zostały umieszczone w kolejnym release.
I nie chodzi tylko o polskie perełki, bo jest mi obojętne czy kawałek softu jest polski, angielski czy mołdawski. Chodzi o zweryfikowanie każdej zwirtualizowanej dyskietki. Tu skupmy się zgodnie z tematem wątku na "użytkach", ale docelowo chciałem (i kiedyś to zrobię w osobnym wątku) poszukać chętnych również dla pozostałych .adf-ów, w tym z grami.
Dla jasności, udostępnienie tych moich .adf-ów nie jest zależne od tego czy ktoś się podejmie katalogowania i/lub "DAT-wania". Podzielę się z każdym chętnym, ale archiwiści/"preserwatorzy"/"DATownicy" mile widziani
Co do udostępnienia, to miałem nadzieję że zaproponujecie jakiś istniejący serwer ftp/dysk sieciowy gdzie mogę wrzucać - to byłoby dla mnie najwygodniejsze, ale jeżeli nikt takiego nie zaoferuje, to spróbuję wkrótce zorganizować jakiś dysk sieciowy.
Niestety mam teraz mało czasu na to więc, proszę o cierpliwość.
A tymczasem, czy rozpoznajecie jakieś ciekawe zestawy, lub pojedyncze narządy ze screenów, czy to na razie nuda, słabizna i wszystko to macie?

Ja jako początkujący amigowiec, mam nadzieję przy okazji się poduczyć co z tego warto używać, a co wprost przeciwnie.
Przypominam: https://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/27064617.html