[#61] Re: Bvision i czrany ekran

@BULI, post #60

Czy ja rowniez moglbym prosic o kopie tego Twojego systemu? Bardzo jestem ciekaw czy moj zestaw ruszy pod cgx'em, bo jak pisalem wczesniej kopia mojego starego system z cgx'em nie chce sie odpalic. Bylbym bardzo wdzieczny.
[#62] Re: Bvision i czrany ekran

@Mokry, post #61

Poszło
[#63] Re: Bvision i czrany ekran

@BULI, post #62

Mnie też podeślij, zobacze czy da się jeszcze coś ulepszyć ;)
[#64] Re: Bvision i czrany ekran

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #63

Zawsze się coś da ulepszyć (to jak niekończący się development- patrz "Magazynier"), widzę to po moich backupach.. ten system akurat nie jest u mnie najnowszą kompilacją, ale warstwa sterowniki/ustawienia są OK. Bym wiedział, że to dla szerszego grona to bym zbakapował bardziej wyjściową wersję
Poszło- baw się dobrze.
[#65] Re: Bvision i czrany ekran

@BULI, post #62

Dopiero teraz mialem chwile zeby odpalic ten system na moim zestawie. I dziala!
Mam przynajmniej pewnosc ze problem jest software'owy i sprzet jest OK.

Bede musial posprawdzac wersje biblotek na moim starym systemie, moze tu jest problem.

Jeszcze raz bardzo dziekuje koledze za podeslanie!
[#66] Re: Bvision i czrany ekran

@Mokry, post #65

Cieszę się, że mogłem pomóc szeroki uśmiech
[#67] Re: Bvision i czrany ekran

@pch, post #1

W watku bylo wspomniane P96 wiec mysle, ze moge umiescic tu informacje na temat przyszlej wersji tego pakietu - bedzie obslugiwal kilka monitorow (znaczy, piszac kilka powiedzmy na pewno 2)

Wziete z EAB dla tych co tam nie zagladaja:

https://eab.abime.net/showthread.php?t=106964&page=19
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem