@LeszczAmiga, post #1
KS powyżej 3.1 już mam (Kickstart ROM 3.x CLOANTO 45.066).
@LeszczAmiga, post #1
@nostrum666, post #5
@Daclaw, post #8
@LeszczAmiga, post #1
@Gandalf, post #9
Czyli uważasz, że kolejne aktualizacje (3.2.1, 3.2.2...) są zbędne, bo każda wersja KS i WB była doskonała?
@snifferman, post #11
@_DiskDoctor_, post #14
@snifferman, post #11
@wali7, post #4
Zacznijmy od tego, że AmigaOS 3.2.2 to obecnie NAJWYŻSZA i NAJNOWSZA wersja AmigaOS. Wersje 3.5, 3.9 i jakiekolwiek inne wynalazki powstały dawno temu,
@Gandalf, post #17
Umówmy się, że 35 lat temu pewnie niewielu z nas by się szarpnęło na 3.2. Dzisiaj to jest w sumie niewielka kwota, bo większość wydało niepoliczalnie więcej kasy na swoje retro-hobby.
A jeśli są ludzie, którzy postanowili choć odrobinę uwspółcześnić system, to dlaczego tego nie kupić doceniając ich pracę?
@tukinem, post #16
Nie rozumiem tego. Ja pobrałem obraz ISO Win11 ze strony microsoftu. Dokupiłem klucz na portalu aukcyjnym za grosze i mam do dziś.Formalnie masz pirata. Tanie klucze do Windowsa sprzedawane na portalach łamią umowę licencyjną Microsoftu (chociaż działają). Najczęściej są to kradzione u integratorów OEM-y, licencje edukacyjne, licencje dla krajów "biednych" i tym podobne. Często ten sam klucz jest sprzedawany więcej niż raz. Zazwyczaj użytkownikom domowym Microsoft takich kluczy nie blokuje. Dlaczego? To jak z kradzieżami w hipermarketach, bardziej się opłaca "wrzucić w koszty", niż twardo ścigać każdego złodzieja.
@MDW, post #18
@sillyc0n, post #21
@MDW, post #24
@amikoksu, post #26
@Phibrizzo, post #27
A nie wojna miedzy PowerUP i WaprOS z konteksswiczami..
@Phibrizzo, post #23
@tukinem, post #29
Na ogromny minus OS 3.2 mogę jedynie napisać ze swojej strony, że wychodzą dziwne bugi