[#61] Re: Moja ostateczna Amiga 1200

@KubikRulez, post #58

Out of the box, FlashFloppy uses the default values described in the Options list. When these are modified by values in FF.CFG they are recorded into the Gotek's Flash memory and become the new default values when the drive is next powered on.

If you wish to return to "factory defaults", press the Prev and Next buttons (or Select, or the rotary encoder, if you have them) for three seconds with no USB stick inserted. The display will show RST or Reset Flash Configuration: Factory defaults are restored when the buttons are released.
[#62] Re: Moja ostateczna Amiga 1200

@KubikRulez, post #58

No ale tryb Amigowy się wymusza w FF.CFG, który znajduje się na pendrive - więc bez pendrive nie wymuszę

To zainstaluj sobie HXC na Goteku.
Hxc jest od pewnego czasu darmowy.
HXC ma możliwość definiowania domyślnych ustawień bez pendrive. Robi się to poprzez włączenie trybu konfiguracji na samym goteku
Wszystko opisane jest w dokumentacji
[#63] Re: Moja ostateczna Amiga 1200

@Norbert, post #62

FlashFloppy też zapisuje ustawienia do swojej pamięci Flash i wtedy plik configuracyjny nie jest już potrzebny. Przynajmniej tak jest w dokumentacji, która wkleiłem wcześniej
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem