[#61] Re: Powrót do Amigi po 30+ latach

@Chattab, post #60

Ja za dzieciaka miałem tak jak ty A600. Gdy wróciłem do Amig jako retro, to kupiłem A1200 w towerze, bo jak już mieć, to dobrze :D. Do tego 030 i było fajnie. Ale jednak tęskniłem za A600. W końcu sobie kupiłem. Golas kiepsko. Chociaż 2MB chip i SD/HDD pomyślałem. Jak pomyślałem tak zrobiłem. Ale jakaś wolna była w porównaniu do A1200. No i teraz też ma 030 :D. W międzyczasie kupiłem kilkanaście A500/A500+ i innych Amig.

Podejrzewam, że jak masz sentyment, to skończysz z rozbudowaną A600. Z perspektywy kolekcjonerstwa przez ostatnie 10 lat mogę powiedzieć na moim przykładzie, że wystarczy do zabawy A1200 z turbo lub jej substytut + to co miałeś kiedyś, żeby sobie czasem popatrzeć, poużywać.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem