[#61] Re: 68k.aminet.net/package/docs/hard/8meg

@Kiv_Master, post #60

Chciałem składać to rozszeżenie do mojej CDTV. Powinno zadziałać ale nie ma najmniejszego sensu budować w oparciu o moduły ze schematu. Blok logiki jest do wykorzystania, trzeba dopasować inne pamięci, najlepiej te wymontowane ze starych kart grafiki S3TRIO i ATI (takie jak do piggyback w A600). Każde kości o identycznej organizacji jak te stosowane w A500/A600 będą pasować.

[#62] Re: 68k.aminet.net/package/docs/hard/8meg

@magiel, post #61

Ta pamięć będzie działać z CDTV ale nie będzie przez nią samoczynnie wykrywana, gdyż pamięć się nie potrafi zgłosić do systemu. Nie będzie więc wykorzystywana przez żadne gry wydane na CD. Natomiast jakby ktoś chciał zrobić taką składankę gier whdload, to ta pamięć z pewnością by się przydała.

[#63] Re: 68k.aminet.net/package/docs/hard/8meg

@rafgc, post #59

simmy są na liście obsługiwanych, grzeją sie układy LS. Coś pewnie jest źle zrobione, ale nie jestem elektronikiem, nie umiem sprawdzić układu.

[#64] Re: 68k.aminet.net/package/docs/hard/8meg

@mallorn, post #63

jeżeli bez simmów się nie grzeją, to być może masz je odwrotnie podłączone

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem