[#61] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@BomberMAX, post #57

km-l wyszukał informacje, że sterownik od dysku scsi w cdtv ma ograniczenie do 1GB, jaki miałeś wtedy dysk?
[#62] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@sanjyuubi, post #61

nie wiem czy nie ponad 1GB właśnie...
link
[#63] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@BomberMAX, post #62

To niby dysk 1,08GB, ale problemy chyba powinny pojawiać się po przekroczeniu tego 1GB.

Ostatnia aktualizacja: 11.08.2015 12:37:20 przez sanjyuubi
[#64] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@sanjyuubi, post #63

Pamiętam, że wraz z Elbox 8MB, uruchomiłem na WB 3.1 Whdload, zapełniłem połowę dysku (kilkanaście tytułów) i już wtedy podczas kopiowania z CD do HDD były problemy. Partycje ustawiane rozmaicie - bez sukcesu. W końcu kupiłem kontroler SCSI w PC i tam wszystko przegrywałem.
[#65] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@BomberMAX, post #64

A masz jeszcze ten dysk i CDTV? Mógłbyś sprawdzić z partycją 900MB.
[#66] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@sanjyuubi, post #61

Przy czym to ograniczenie jest tylko dla FFS. Dla PFS3-aio o ile pamiętam to 120GB dla partycji i 4 GB dla pliku w trybie direct scsi.
[#67] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@sanjyuubi, post #65

Miesiąc temu poszła całość w świat
[#68] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@stryker, post #56

Proszę mi tu nie mistrzować Płytka jest praktycznie taka sama, tylko nie ma już druciarstwa i jest mniejszy/tańszy CPLD XC9572XL (kipper ma w takim tylko kontroler RAM, a IDE w osobnym).

Ostatnia aktualizacja: 12.08.2015 22:25:28 przez recedent
[#69] Re: CDTV niekompletne/sprawne - ktoś ma?

@sanjyuubi, post #68

No wygląda super OK
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem