[#61] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@rafgc, post #60

Zastanawiam się też czy nie jest to jakiś eksperyment psychologiczny.

Raczej psychiatryczny ;)
[#62] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@pinior, post #61

A ja namawiam aby nie robić z ppa.pl drugiego pudelka tudzież innego pomponika Dziękuje.
[#63] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@slay, post #62

Wątek zostaje przeniesiony do działu Hyde Parku.
[#64] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@pinior, post #57

zresztą uważajcie bo niejaki "Advesarius" też na niego wygląda

A Ty mi wyglądasz na schizofrenika wariat? . I prawdopodobnie to Ty jesteś caco - tak przynajmniej "po wyglądzie" ( Smiech ) mi go przypominasz.

Lekarz kazał przytakiwać - więc jak dla Ciebie moge byc caco gol

Ostatnia aktualizacja: 02.01.2012 15:50:43 przez Advesarius
[#65] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@mailman, post #63

Zrobicie coś wreszcie z caco vel mineta ;) vel Advesarius vel co tam jeszcze psychik wymyśli?
[#66] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@Advesarius, post #64

Lekarz kazał przytakiwać

To dobrze, że słuchasz lekarza, bierz też regularnie lekarstwa jakie ci zapisał, wiesz medycyna dzisiaj robi wielkie postępy, no i powiedz jak jest w tym białym pokoju bez klamek
[#67] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@pinior, post #65

Masz ignora Trollu. Najpierw wypowiadasz się w moim wątku co do rozszerzenia CDTV życząc mi powodzenia i w ogóle milutki post a teraz obłudnie zza pleców jedziesz na mnie :) no super! OK - ignor
[#68] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@Advesarius, post #67

Ty co najwyżej dasz rade rozszerzyć sobie tyłek.

PS. Nie widzicie, że on odpowiada w tym samym stylu co caco/mineta?
[#69] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@pinior, post #68

PS. Nie widzicie, że on odpowiada w tym samym stylu co caco/mineta?

Widzimy. Ta sama budowa zdań i styl łobuza 12-13 lat.
[#70] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@Andrzej Drozd, post #69

# 68, # 69
Advesarius napisał w jakimś wątku, że jest z Wielkopolski, więc to na pewno nie Caco. Jest nowy, pewnie młody, wyrobi się. Zostawcie mojego ziomala tak nas mało na tym portalu.
[#71] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@Ender, post #70

Advesarius napisał w jakimś wątku, że jest z Wielkopolski, więc to na pewno nie Caco. Jest nowy, pewnie młody, wyrobi się.

Pisać to sobie może nawet, że jest Norwegii :) myślisz, że by na różnych kontach podawał to samo miejsce zamieszkania? A wyrobi to się jak gacie w kroku.
[#72] Re: Processing według Roberta Szackiego vel Minniat :)

@pinior, post #71

Nawet gdyby okazało się, że to Ty masz rację, a ja nie i to faktycznie jest Caco to każdemu trzeba dać szansę, a Advesarius według mnie na razie nie przegina. Zresztą ocenią to moderatorzy. Jeżeli ja mam rację to nowy członek społeczności PPA może sobie odpuścić naszą stronę, bo jest "gaszony" przez niektórych użytkowników. Od studzenia głów mamy administrację i powinniśmy to uszanować, bo w przeciwnym razie portal się rozpieprzy i będzie "po ptokach".

Ostatnia aktualizacja: 04.01.2012 19:13:22 przez Ender
[#73] Wyjaśnienie należy się :-)

@pinior, post #61

Zastanawiam się też czy nie jest to jakiś eksperyment psychologiczny.

Raczej psychiatryczny

Zgadza się. Wyjaśnienie należy się. Jest to tajny eksperyment psychiatryczny agentów Muldera i Scully z Archiwum X polegający na odnalezieniu źródła regresu psychospołecznego i informatycznego na świecie (płaczę).

Tylko CI AGENCI mogli odnaleźć źródło tego zjawiska. I znaleźli, przekazali raport przełożonym i dążą do zniszczenia tego psychosomatycznego nałogu wśród ludzi (nadal płaczę, po czym puszczam Outdoor oraz Highland z Lemmings 2).

Ja, Minniat jestem agentem Mulderem, a agentem Scully jest Katiria
[#74] Re: Wyjaśnienie należy się :-)

@Minniatian, post #73

... i niby co 'mamy' się roześmiać czy rozpłakać bo ani nie rozumiem intencji ani ukrytej ideii. Piszesz jakiś pseudo-artykuł, później informujesz kworum o pobycie w szpitalu tak jak by każdy koniecznie był 'zainteresowany' kiedy idziesz i czy wracasz, w miedzyczasie piszesza jakieś śmieszne posty, a na koniec opisujesz jakieś bajki z duzym X w tle - Jesli to naprawde choroba to współczuję bo jak widać to zaawansowana ale jak to naprawdę kiepski żart to...

Pozdrawiam,
RadziN
[#75] Re: Wyjaśnienie należy się :-)

@RadziN, post #74

Zapomnijmy o sprawie, bo
1) nie znacie się na żartach,
2) nikt nie odniósł się merytorycznie do artykułu (same off-topy).
[#76] Re: Wyjaśnienie należy się :-)

@Minniatian, post #75

Ad1. No wybacz ale jakoś mało mnie śmieszy jak widzę jakieś banialuki w zestawieniu ze szpitalem - pogratulować poczucia humoru.
Ad2. Arty-co? Wiesz co to jest artykuł? Ahhh... kumam to był ten żart. Faktycznie przezabawny.

EOT

Pozdrawiam,
RadziN
[#77] Re: Wyjaśnienie należy się :-)

@RadziN, post #76

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się już odpowiedzi na moją wypowiedź. Artykuł jest krótki, ale i tak nikt go chyba nie przeczytał ze zrozumieniem... Proszę pomyśleć co by było gdyby był odrobinę dłuższy. Zeżre Was egoizm w kontaktach międzyludzkich i będzie koniec znanego Wam Świata... Pozostanie jeszcze Laandsrad, bo Bóg ma wszystkiego dość! ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem