[#1081] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@fazior, post #1080

To musi być chyba pierwsza A500!!! Ma zamiast lewego Alt`u F10. Super rzadkość!!
[#1082] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Skiba, post #1081

Popatrzyłem na miniaturkę zdjęcia i w pierwszej chwili pomyślałem że jest na niej pokrywa przeciw kurzowa. Podobny odcień
[#1083] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@mikser, post #1082

heheh.. tak też może być, a pod nią jest śnieżno biała
[#1084] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Skiba, post #1081

W ogóle te alty i amigi są w złym miejscu
[#1085] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@mikser, post #1082

Za to tutaj panorama . I ten opis. "Konsola", toż to świętokradztwo .
[#1086] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@amper, post #1085

Na tablica.pl była niedawno CD32 za 1500. Zniknęła, nie zdążyłem ostrzec. Koleś sprzedaje też Atari Falcona, zdjęcia wrzucił znalezione w google, opis z d.... brak możliwości odbioru osobistego czy obejrzenia towaru. Mam nadzieję że nikt od nas tego nie kupił.
[#1087] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1051

A tu post na Amibayu.
Kurczę, za 1700 była z kartą graficzną. Szkoda, że wtedy nie miałem kasy. A swoją drogą ciekawe, że sprzedający napisał że sprzedał poza amibay w październiku 2012, a w rzeczywistości sprzedał ją w styczniu 2013
[#1088] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@glichtanski, post #1087

bo ten kupujący podobno z amibaya się nie wywiązał, a sprzedający się potem rozmyślił... on chyba nie chciał się jej pozbywać, ale też pytał mnie kilka razy czy jej nie chcę odkupić
Ale akurat też miałem na głowie inne wydatki w końcu poszła na alledrogo.... dla Ciebie :)
jak widać amibay też ma ciemne strony....

Ostatnia aktualizacja: 06.02.2013 00:46:24 przez highend
[#1089] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1088

A4000 /klik/.
[#1090] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Robii_k, post #1089

O mamo przypomniały mi się dziecięce lata... Miałem kompa w obudowie niemal identycznej jak ta Ami4000... Nazywał się PRIMO, miał procka 486SX 70MHz i 8 MB RAM :) Jak zainstalowałem na nim Windę 95 to po odpaleniu kompa mogłem wyjść przed dom na fajkę i jak wróciłem to jeszcze wypiłem pół piwa i był system :P
[#1091] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Robii_k, post #1089

Oczywiście kolejny magik z hasłem:
"nie przyjmuje negatywnych komentarzy"
[#1092] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Robii_k, post #1089

Niezła cena za złom
[#1093] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@PrzemasIII, post #1092

dokładni - wylana bateria i to dość poważnie, obudowa mega-żółta... ale Ami ma karty: Personal Animation Recorder oraz muzyczną Sunrize AD516 - może to robi cenę? :)
[#1094] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1095] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Robii_k, post #1089

Założę się że o ile w ogóle ta Amiga się odpali to zegar, mycha i jeszcze pewnie kilka innych rzeczy nie zadziała... Nawet śrubki są tam zardzewiałe :-/ Ale i tak jeszcze za te pieniądze sam bym wziął i spróbował odratować to co się da.
[#1096] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1097] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@flops, post #1095

No co tam, ktoś kupi, podzieli na części, może nieco przeczyści i jeszcze sprzeda z zyskiem :) Życzę powodzenia zarówno sprzedającemu jak i kupującemu
[#1098] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@ITU, post #1097

"Od kobiety. Nie bita" :]
[#1099] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1100] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1101] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@kjb666, post #1091

Koleś jest z mojego miasta. Pisałem do niego, żeby podał adres to podjadę, pogadamy i sprawdzę amigę . Odpisał: nie mamy o czym gadać, nie będę zmieniał opisu aukcji. Kilka razy pisałem żeby podał adres
nie che podać a to szkoda :) .
sprawna amiga 4000 kosztuje od 1300 zł do 1500 zł a ta uwalona pewnie pójdzie za 2500 zł :)
Więc zapraszam do licytacji
[#1102] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Robii_k, post #1089

[#1103] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Dorian3d, post #1101

Tak jak piszesz, napaleni się rzucą (lub koledzy dopomogą) i cena poszybuje ;)
Także też gratuluję szczęśliwemu nabywcy ;)
[#1104] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Tom Rain, post #1103

jezu ale się podniecacie jedną - JEDNĄ amigą 4000, która w dodatku z daleka wygląda na mega padakę. A niech sobie ktoś kupi :) U mnie sobie nadal stoi kilka dużych A4000 i czekają aż znajdę czas by je puścić na allegro. Tylko jedna może zostać (revD:))
[#1105] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1106] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1104

My jedną, a ty kilkoma... ;)
[#1107] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Dorian3d, post #1101

Znaczy że gość pisze że można odebrać osobiście a jak chcesz podjechać i obadać to wypycha się sianem?
niezła jazda, samo to już daje do myślenia. Pewnie się boi że opis stanu pokaże się tu czy w innym miejscu
i cena zostanie jaka jest ...
[#1108] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Radek_Cz, post #1107

Napisał teraz tak :
"jestem z gorzowa.moge spotkac sie w wyznaczonym miejscu na terenie
miasta.u mnie to nie bardzo ma sens.nie posiadam zadnych peryferii do
amigi a podlaczalem ja do zwyklego tv "
Dobra sprawdzę ją w:

Dlatego ja mówię pas

Ostatnia aktualizacja: 12.02.2013 15:53:57 przez Dorian3d
[#1109] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Dorian3d, post #1108

W sumie Sunrize pięknie gra z AHI, pod warunkiem że działa.
[#1110] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Dorian3d, post #1108

Zaproponuj mu że możesz swoje peryferia do niego przywieźć, to będzie prościej niż jak on będzie desktop targał :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem