[#1051] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@glichtanski, post #1050

:) chyba najlepsza A3000 w Polsce, oczywiście ode mnie :) czysta, zadbana i w ostatniej rewizji płyty głównej.... ;) i po co ją sprzedawałem?
[#1052] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1053] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1054] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1055] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1051

Taka czysta to ona nie była ... w środku. Ale to nie problem, problem to mam z zainstalowaniem systemu, więcej tutaj
[#1056] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@glichtanski, post #1055

pewnie "międzywłaściciel" jej nawet nie odpalał.
a tak btw. dostałem parę dni temu nówkę A1200 od Petro Tyschtchenko - z autografem :)
Ami wygląda, że jest nówka - niestety plomba jest przerwana - ktoś rozkręcał, a zasilacz ma wtyczkę angielską (?) - choć Petro wcześniej wysłał mi fotki i była normalna.... Wtyczka to kij, gorzej plomba bo chciałem A1200 nówkę dziewiczą. Czy ktoś zamawiał jeszcze A1200 Magic od Petro ? Chyba, że Polakom wysyła gorsze i tyle.... Tylko nie mówcie, że mam nie narzekać. Skoro Ami to leżaki-nówki to plomba powinna być cała, mam rację?

Ostatnia aktualizacja: 02.02.2013 22:24:07 przez highend
[#1057] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1056

Może kondensatory wymieniał? :)

Ja wystawiłem teraz Schneidera 464 z monitorem mono... nie spodziewałem się takiego zainteresowania. Już 19 osób dodało aukcję do obserwowanych

Schneider CPC 464 + monitor
[#1058] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1056

Tak, Polakom wysyła gorsze. Patrzy na adres, rozkreca zrywajac plomby i pluje do środka wczesniej obcierajac p***** o klawiature.
[#1059] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1056

Pewnie nówki się skończyły, ale biznes musi się kręcić
[#1060] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1056

Tak mam dwie . Jedna była dziewicza a druga z angielską wtyczką i też rozkręcana bo ktoś zrobił to nieudolnie i jest krzywo . . .
[#1061] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Valwit, post #1058

To nawet dość zabawne, ale uważaj ze słowami. Po kim jak po kim, ale po Valwicie spodziewałbym się bardziej wyszukanego słownictwa.

Ostatnia aktualizacja: 03.02.2013 16:11:26 przez recedent
[#1062] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@recedent, post #1061

cóż to tylko świadczy o kimś, że tak pisze... może skopiuję i wyślę do Petro co niejaki Valwit mysli o jego p*****.....
szkoda, że nie załapałem się na pierwszy rzut tych Amig - wtedy były kompletne, a te teraz są troszkę ogołocone (z softu) no i bez plomb. I nie - nie kupiłem jej na handel jak pewnie sobie niektórzy myślą.
A niech sobie myślą co chcą. Na "handel" mam za to kilka A4000 i A3000 - zostawię sobie tylko po jednej.

Z drugiej strony teraz nie będzie mi szkoda tej A1200 rozkręcić i rozbudować wedle potrzeb bo i tak plomba przedziurawiona. A Amiga albo jest, albo wygląda jak nowa - zatem dla mnie jest nowa :)

Ostatnia aktualizacja: 03.02.2013 16:32:53 przez highend
[#1063] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@highend, post #1062

Do której Amigi pasuje ta klawiatura?
[#1064] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Jacenty, post #1063

To jest klawiatura do komputera PC. Tez taką miałem.

Benedykt Dziubałtowski
[#1065] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Jacenty, post #1063

To PeCetowa klawiatura (Commodore produkowało też PC-ty), ale oczywiście handlarz zobaczył oznaczenie "Commodore" na klawiaturze więc zwęszył intratny interes.

Ostatnia aktualizacja: 03.02.2013 21:47:16 przez dominiqr
[#1066] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Benedykt Dziubałtowski, post #1064

A czy jest to mechaniczna klawiatura (klikająca) ?
Od jakiegoś czasu na taką poluję.
[#1067] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1068] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1069] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1070] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1071] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1072] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1073] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1074] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Valwit, post #1067

Ja napisałem to w formie pytającej - na co ktoś inny odpisał, że dostał taką samą Ami z zerwaną plombą, na pewno nie posądzałbym Petro o wysyłanie do PL wybrakowanych Amig.
[#1075] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1076] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny na Allegro, część 3.
[#1077] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Jacenty, post #1063

Mam takie cholerstwo tyle ze moja ma wzmacniacz, głosniki, mikrofon i gniazda do słuchawek. Jak na złość średnio się nadaje do ami, bo tak jak ta którą wkleiłeś nie ma klawiszy windows, które amiinterfejs mapuje jako lewą i prawą amigę :).
[#1078] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@fazior, post #1077

Fabrycznie? Czy sam montowałeś takie monstrum? Jeśli sam to wrzuć fotkę jakąś, "hardware p0rn" <3 ;)
[#1079] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Nathanel, post #1078

Widać, że A2000 ożyła.
Tutaj szczegóły.

Ostatnia aktualizacja: 04.02.2013 20:12:02 przez Skiba
[#1080] Re: Ceny na Allegro, część 3.

@Nathanel, post #1078

fabryczna bestia, parę miesięcy temu wpadłem na takiego stwora na allegro. taki stwór. Hmmm właśnie zauważyłem na obrazku ze ta ma jednak windows klawisze, mojej niestety brakuje tego elementu.

Ostatnia aktualizacja: 04.02.2013 20:50:47 przez fazior
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem