[#61] Re: Gdzie się teraz kupuje PC?

@Tomski, post #60

Odpuściłem sobie te fajansiarskie obudowy. Jak coś to kupuje obudowy po firmowych serwerach lub stacjach roboczych. Ostatnio kupiłem tą http://makler.md/balti/kompijutery-orgtehnika-svjazi/orgtehnika/kompijutery-i-programmy/w/690778. Parę przeróbek znaczy odchudzanie.
Gruba gruba blacha, mocna konstrukcja, praktycznie bez śrubek. Wentylatory dałem inne bo te 3 Delty robiły takie tornado i na najwyższych o obrotach przy starcie kompa strasznie wyły prawie 4000 obrotów.
[#62] Re: Gdzie się teraz kupuje PC?

@Tomski, post #60

No to fajnie, ze wszystko dziala :). Aeorcool to tak troche na chybil trafil, ale OK, fajnie wyglada :).
[#63] Re: Gdzie się teraz kupuje PC?

@gx, post #62

Myślałem, że walnąłem większą gafę z tym napędem DVD-RW kupując ją jako OEM. Gdy zorientowałem się, iż nie mam softu do nagrywania rozwiązaniem okazał się program Ash...oo. Darmowy do domowego użytku Ash..oo. Może komuś przyda się to info.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem