@neuroup,
post #64
Nie mówię, że czekać dwa lata, ale chociaż do pierwszego wznowienia,
A co myslisz zmienią w pierwszym wznowieniu?
tak piszesz, że pierwsza Ps3 mistrz ale dysk cholernie mały
Dysk jest komponentem zewnętrznym do kupienia w każdym sklepie bez przepłacania i utraty gwarancji, więc nie nazwałbym go jakąś dolegliwością samej konsoli. Stosują tę logikę, to zawsze możesz powiedzieć, że następna edycja będzie miała większy dysk i nigdy sprzętu nie kupić. Ja na 40GB działałem do maja zeszłego roku, od maja 2008 i dopiero 500GB włożyłem, a gram niemało (możesz zajrzeć do sygnatury), więc nie przesadzajmy z tym akurat problemem. Zwłaszcza, że konkurencja dysku w zestawie nie miała, a i sam napęd musiał być dedykowany (a co za tym idzie, znacznie droższy).
Ja oglądałem konferencje na żywo i żaden z tytułów nie był w stylu Must to play więc wole poczekać
A to już Twoja wybitnie subiektywna opinia. Ja na przykład w takie tytuły jak Battlefield 4, Assassins Creed: Black Flag, Watch Dogs czy oczywiście Metal Gear Solid 5 zamierzam grać w dniu premiery (a wymieniłem tylko najwazniejsze gry).
Widziałeś screeny z GTA V
Widziałem. Sa ładne... i to by było na tyle. Nie moge powiedziec, że mnie jakoś szczególnie wgniotły w siedzenie, a wersja na następna generacje na pewno będzie ładniejsza (choć akurat po tym jak seria odzyskała mój szacunek dzięki San Andreas, po częsci czwartej sięgnęła dna i nie wiem czy w ogóle jestem nią zainteresowany).