[#61] Re: Super Frog screeny

@neuroup, post #60

A PS4 nie będzie kompatybilne z PS3?
[#62] Re: Super Frog screeny

@WojT_GL, post #61

Dobre pytanie. Nie wiadomo :( Ale przeportowanie tak świeżej gry to nie problem, pamiętaj, że kupowanie PS4 w pierwszym rzucie jest trochę bez sensu, pewnie wyjdzie mnóstwo chorób wieku dziecinnego no i pewnie cenna będzie zaporowa :( Ja to się bardziej zastanawiam czy gra będzie miała wersje pudełkową albo kolekcjonerską :)

Pozdrawiam
[#63] Re: Super Frog screeny

@neuroup, post #62

Dobre pytanie. Nie wiadomo

Jak to nie wiadomo? Wiadomo. Nie będzie.

kupowanie PS4 w pierwszym rzucie jest trochę bez sensu

No nie wiem. Lepiej nie grać w gry tylko czekać dwa lata?

wyjdzie mnóstwo chorób wieku dziecinnego

Mam konsolę z jednego z pierwszych rzutów do dzisiaj, nie widzę w niej żadnej choroby wieku dziecinnego.

no i pewnie cenna będzie zaporowa

Na pewno będzie tańsza niz PS3, więc nie wiem czy taka zaporowa. Strzelam maks 2k. Ja kupuję day one, a jak we Wrocku będzie gdzieś midnight launch to na pewno się tam udam.
[#64] Re: Super Frog screeny

@GumBoy, post #63

Nie mówię, że czekać dwa lata, ale chociaż do pierwszego wznowienia, tak piszesz, że pierwsza Ps3 mistrz ale dysk cholernie mały, głośna, wysokie koszty produkcji a za tym idzie też cena.
Ja oglądałem konferencje na żywo i żaden z tytułów nie był w stylu Must to play więc wole poczekać, aż pojawi się pierwszy feedback od graczy i zobacze jakiś porażający tytuł.
Widziałeś screeny z GTA V ja myslałem na początku, że jakiś idiota na profilu Playstation dodał normalne fotki[jak screeny były w miniaturze na wall'u]

Pozdrawiam
[#65] Re: Super Frog screeny

@neuroup, post #64

Nie mówię, że czekać dwa lata, ale chociaż do pierwszego wznowienia,

A co myslisz zmienią w pierwszym wznowieniu?

tak piszesz, że pierwsza Ps3 mistrz ale dysk cholernie mały

Dysk jest komponentem zewnętrznym do kupienia w każdym sklepie bez przepłacania i utraty gwarancji, więc nie nazwałbym go jakąś dolegliwością samej konsoli. Stosują tę logikę, to zawsze możesz powiedzieć, że następna edycja będzie miała większy dysk i nigdy sprzętu nie kupić. Ja na 40GB działałem do maja zeszłego roku, od maja 2008 i dopiero 500GB włożyłem, a gram niemało (możesz zajrzeć do sygnatury), więc nie przesadzajmy z tym akurat problemem. Zwłaszcza, że konkurencja dysku w zestawie nie miała, a i sam napęd musiał być dedykowany (a co za tym idzie, znacznie droższy).

Ja oglądałem konferencje na żywo i żaden z tytułów nie był w stylu Must to play więc wole poczekać

A to już Twoja wybitnie subiektywna opinia. Ja na przykład w takie tytuły jak Battlefield 4, Assassins Creed: Black Flag, Watch Dogs czy oczywiście Metal Gear Solid 5 zamierzam grać w dniu premiery (a wymieniłem tylko najwazniejsze gry).

Widziałeś screeny z GTA V

Widziałem. Sa ładne... i to by było na tyle. Nie moge powiedziec, że mnie jakoś szczególnie wgniotły w siedzenie, a wersja na następna generacje na pewno będzie ładniejsza (choć akurat po tym jak seria odzyskała mój szacunek dzięki San Andreas, po częsci czwartej sięgnęła dna i nie wiem czy w ogóle jestem nią zainteresowany).
[#66] Re: Superfrog powraca

@neuroup, post #1

W najnowszym RetroGamerze pokazano dwa nowe screeny:

[#67] Re: Super Frog screeny

@GumBoy, post #63

Ja kupuję day one, a jak we Wrocku będzie gdzieś midnight launch to na pewno się tam udam. Łał men, ju noł, łał, dżast łał

Ostatnia aktualizacja: 30.03.2013 13:26:20 przez fazior
[#68] Re: Superfrog powraca

@Shoonay, post #66

dałbym im 2/10, no ale że to Superptak, to niech będzie te zasłużone 4, bo ułomnych trzeba wspierać siedzi, pije i chrupki
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem