[#119]
Re: Amiga A4000 za 15 000 zł - czy warto
@KingJulian,
post #118
Olo nie chce pokazać zdjęć robionych dzisiaj (gdy już jest ciemno), bo po prostu nie ma tej Amigi u siebie i możnaby łatwo wychwycić, że to co ma (jeśli ma) było robione za dnia. Wykręt pt "bo zdjęcia będą nieładne" to śmiech na sali. Sam robię często zdjęcia wieczorem (z lampą) i zdecydowanie nie są "mierne", są normalne. A mam zwykły kompakt Samsunga. To samo dotyczy filmiku - filmujesz główne ekran, więc oświetlenie powinno być właśnie przygaszone. Chętnie się dowiem co tak bardzo spodobało się Aleksandrowi, że nagle zmienił zapatrywania na Amigę. Kilka dni temu mówił, że nie wyda 300 zł na kartę do A500, a teraz wydał kilkanaście tys. na A4000? Nie kupuję tego. Poza tym miałem z nim kiedyś kontakt mailowy i tel. - wyciągam wnioski.
Reasumując nie rozumiem w czym problem, gdy komputer stoi obok - to kwestia paru minut i mam zdjęcia lub filmik (jak kto woli). A tak - ściema i tyle (i z tego co wiem nie tylko ja tak uważam po jego różnych "akcjach"). Oczywiście, gdy Olo udowodni, że jest inaczej - publicznie odszczekam to wszystko co napisałem powyżej, ale nie sądzę, aby tak się stało
Ostatnia aktualizacja: 29.12.2013 19:01:19 przez Tom3k