@Diabeł, post #29
@trOLLO, post #31
A to jest kradzież, a o tym tu nie rozmawiamy .
Zaraz, zaraz, nie kombinuj...Pamiętaj - w ramach BONUSU dostajesz gry za darmo .
Naprawdę, teraz pojechałeś, firma daje coś czego wcale nie musi dawać, a ty to traktujesz jako wadę
@Diabeł, post #32
No to teraz naprawdę pojechałeś, to że np. operator komórkowy daje gratisowe minuty w ramach opłacania abonamentu to jest akt łaski?
@michalmarek77, post #33
bycia always
@Diabeł, post #32
@trOLLO, post #37
więc powiedz mi jakieś to HITY dostajesz na Steam za DARMO
Tak , masz rację, straszne i nic nie warte śmieci
A co ma jedno z drugim wspólnego
@Diabeł, post #38
@trOLLO, post #39
Bo to jest BONUS, nie muszą tego dawać - popatrz na XBOX Live GOLD - do niedawna microsoft nic nie dawał - płać za Live Gold i tyle. Teraz też dodają dwie gry w miesiącu .
Ja wiem, że polak zawsze znajdzie powód do narzekania, ale akurat w tym przypadku jest to nieuzasadnione.
@amizet, post #41
@Diabeł, post #43
@trOLLO, post #44
ja za Call of Duty :Ghost na PS4 dałem 149 zł - pograłem 30 godzin i sprzedałem za 110 zł . Natomiast na PC kupiłem Black Ops II, gra była gniotem i - jestem 129 zł w plecy, bo nie mam jak jej sprzedać .
To już nie 260 a 520 zł . Skąd ty te ceny bierzesz
@Diabeł, post #46
@trOLLO, post #47
W przypadku PC jest to kasa utopiona, ponieważ jak gra okaże się kiepska i tak nic nie zrobisz.Nie wszystkie gry na PC to steam/origin/uplay, żeby nie można ich było odsprzedać.
od kiedy to DLC jest obowiązkowe , chcesz kup, nie chcesz, nie kup
A czy ktoś tu mówi o kradzieży
Tyle , że ja mówię o nowych grach a nie tzw. "używkach"
Poza tym konsola ma jedną zaletę - ma tytuły na których mi zależy i nie ma ich na PC
więc nic mi po "niskiej cenie gier"
Poza tym, po co ta agresja
@Diabeł, post #48
@Tomski, post #51
@ZbyniuR, post #53
@ZbyniuR, post #54
@tbxx, post #59