[#31] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #30

Ja bym chetnie pojechal, ale akurat to jest weekend kiedy zaczynam urlop i małżowinka by mi łeb ukrecila jakbym przesunal wczasy :) Nastepnym razem jade!
[#32] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@WojT_GL, post #31

No niestety, nie dogodzisz każdemu... szkoda.
[#33] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #32

Jakby ktoś miał wątpliwości co do tego, jak urocza jest okolica - proszę, oto dowód: fotka
[#34] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #33

Potwierdzam się na 11-12.

Także mogę dowieźć czeskie piwo (padła taka propozycja) - kupiłbym w piątek wieczorem albo przed samym wyjazdem - samochodem do Broumova mam 15-20 min, a jak będę chciał kupić zaraz przy granicy (Hejtmankowice - chyba jest tam browar lokalny) to 10 min, więc nie robilibyście dodatkowych kilometrów.

Piwoszem nie jestem ale nie odmawiam , jak znajdę dobry spożywczy kanister to proponuję lane piwo z Czech, wg mnie jest lepsze, z reguły jest tylko 3 procentowe ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby użyć "wzmacniaczy" (chętni).

Moglibyśmy wśród chętnych, potwierdzonych ustalić mniej więcej potrzebną ilość złocistego napoju.

Przyjadę a Amigą - nie wiem jeszcze czy tylko z A1200 czy także z CDTV. Kto jeszcze weźmie sprzęt (i jaki)?
[#35] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Skotos, post #34

Hmm.. to bliziutko. Moi teściowie mieszkają w Głuszycy i często tam bywam - stamtąd też jest rzut beretem do Broumova tylko od drugiej strony ;)

Z piwem to dyskusja otwarta, najwyżej kupi się zapas a potem podzieli koszt na butelki i każdy sobie "odkupi" ile będzie chciał.

Co do sprzętu, ja na pewno zabiorę swoją A4000 i może coś z kolekcji do pooglądania :)

Ostatnia aktualizacja: 24.07.2012 16:04:41 przez altcomputing
[#36] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #28

Jeśli madman da radę, czytaj dostanie wolne, to przywiezie jeszcze mnie
[#37] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@*y, post #36

Rany Julek Piszcie kto pojedzie ze Górnego Śląska bo mnie pozostał tylko motor a do sakiew nie da się załadować amigi tower. Inne modele amigi tak bo sprawdzałem :D .
No i problem z monitorem.
Jak będzie przejazd to się piszę na imprezę.
[#38] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Jacol, post #37

No przecież madman ma jechać....
[#39] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@*y, post #38

No Hanyski moje, organizujta się, na Was najbardziej liczę...
[#40] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Jacol, post #37

No przeca jo :)
Mam jeszcze 2 miejsca w aucie, mogę cię zabrać. O ile właśnie dostanę wolne na te dni.
[#41] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #39

elo, może się pojawię, jedzie ktoś z kobietą czy sami faceci będą?
[#42] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #1

Jestem ze Świdnicy więc mam blisko, postaram się wpaść i będzie to mój pierwszy raz ;)
[#43] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@QUAD, post #41

A co chciałbyś pożyczyć ???

Ostatnia aktualizacja: 25.07.2012 13:53:20 przez *y
[#44] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@*y, post #43

Nie o to chodzi, tylko się zastanawiałem czy kobity nie wziąć, ale jak by miała być sama to nie ma sensu hehe
[#45] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@QUAD, post #44

Bedzie moja żona ;)

@AndrECHO: Odezwij się na priv, może byś był chętny trochę popomagać przy organizacji?
[#46] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@madman15, post #40

To jak będziesz miał wolne to daj znać. Jestem na 95 procent pewny na wyjazd .
[#47] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Skotos, post #34

Dokładam jeszcze 2 uczestników ze mną - na 90% mogą, razem przyjedziemy raźną gromadą

P.S. Odpowiadam na swój post po raz pierwszy
[#48] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Skotos, post #47

Ale to bardzo fanie :) W ogóle, przewidywana frekwencja zaczyna przerastać moje przewidywania :)
[#49] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Jacol, post #46

Mam wolne miejsce, jadę! Rozumiem że mam ci trzymać?
Jeśli tak to mam pełne auto :)

Ostatnia aktualizacja: 27.07.2012 21:37:12 przez madman15
[#50] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@madman15, post #49

Trzymaj mi najmocniej jak potrafisz
Dobrze że masz wolne , teraz wreżcie altek zrobi mi system tak jak on kiedyś miał.
Może wreszcie medek ruszy i zobaczę na mońku system w fajnej rozdziałce.
Jutro na priwa czy maila wyślę mój nr telefonu lub do kolegi przedzwonię ustalić szczegóły wyjazdu.
[#51] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #30

Nadal poszukiwany jest rzutnik+ekran.

Osoby dobrze obeznane ze sceną prosiłbym o przygotowanie nośnika (CD, pendrak, cokolwiek) z paroma fajnymi demkami, które moglibyśmy sobie dla umilenia czasu puścić gdzieś w trakcie imprezy. Docelowy HW dla demek to A4000/060 z GFX.
[#52] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #51

Zadeklarowanych mam tak naprawdę tylko 3-4 osoby... Ale z tego co widzę, powinno wpaść minimum 10 osób. Zatem koszt wynajmu sali=250zł, po podzieleniu na 10 daje nam 25PLN/osobę.
[#53] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #52

Nic się nie martw będzie dobrze jak tylko mnie zabierze madman15 to będziemy . Koszty to nie są wielkie 25zeta to tylko dobra flaszka . Amiga wszystko wynagrodzi . Najtrudniej jest zacząć potem fama o fajnej imprezce się rozejdzie . Wezmę ze sobą cd z demami amigowymi , może ktoś postara się o muzykę na amigę . Soft też by się jakiś nowy przydał. Może laptopa ktoś zabierze do kopiowania i neta z kamerką ,na żywo puszczać relacje tak jak to zawsze robi Benek.

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2012 21:31:35 przez Jacol
[#54] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Jacol, post #53

Ja tam się nie martwię, nawet jeśli przyjedzie tylko 5 osób i nikt więcej to i tak się nap...ijemy troszkę ;) i poamigujemy do rana.

Chodzi o to, że prosiłem aby konkretne osoby się zadeklarowały do dziś o 20:00, żebyśmy mogli ustalić, jaki będzie koszt na osobę. Ale prawie wszyscy to delikatnie.... No.
[#55] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Jacol, post #53

Spoko, ja się deklaruję, zatem u mnie 4 osoby - ja, Phibrizzo, *y i Jacol :)
Sorry że tak późno, dopiero dograłem...

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2012 21:34:25 przez madman15
[#56] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@madman15, post #55

Dzięki :) Was policzyłem, ktoś tam jeszcze wyraźnie był chętny (chyba ze 2-3 osoby), plus jeszcze ktoś tam ode mnie na pewno wpadnie - więc na oko wychodzi skład 10 osób.

Trzeba jeszcze zastanowić się, jakie bounty obdarujemy ewentualną nadwyżką.

Jakby ktoś miał jakiś alkotester albo cuś, to byłoby fajnie żeby zabrał... Byłem w ten weekend na atarowym party w Głuchołazach i wszyscy rano łazili i o to pytali :P

Ostatnia aktualizacja: 29.07.2012 21:44:18 przez altcomputing
[#57] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #56

Hej to nie zlot motocyklowy gdzie do południa siada się na maszynę i robi objazd z paradą w mieście.
Myślę że po południowym obiedzie będzie już ok.
Lecz to też zależy od kierowcy czy będzie mocno trunkowy i godzinie wyjazdu.
Tak w ogóle to ma być fajnie spoko i przyjemnie a reszta to pierdoły.
[#58] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Jacol, post #57

No, ale żeby ten obiad zjeść, też trzeba będzie jechać ;)
[#59] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@altcomputing, post #58

To niech żarcie do nas przyjedzie:P . Jest chyba jakiś katering w okolicy. Lub bez obiadu, pizza się zamówi i bedzie git.
[#60] Re: Spotkanie na Dolnym Śląsku - są chętni?

@Jacol, post #59

Synek obejrzyj se mapa! Okolica to czysty wysrałowiec a tobie się Pizza Hut zachciewa?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem