[#1] AmiParty 12
No tak jak w temacie impreza odbędzie síę tak jak ostatnio w Kamieniu w dniach 9-10 Lutego 2013 ;)
Więcej info niedługo ;)
[#2] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #1

No i super :)
[wyróżniony] [#3] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #1

Taaaaaa..... zbroić się Panie i Panowie. Sala zarezerwowana, organizatorzy zwarci i gotowi, właściciel sklepu naprzeciwko zostanie wcześniej poinformowany, żeby odpowiednio zwiększył zaopatrzenie. Grilla raczej nie przewidujemy tym razem ;) ale niespodzianki na pewno będą. I... dla tych co nie byli - jest kuchnia ze sztućcami, szkłem, talerzami itp., czajnik, mikrofala, lodówka (ta chyba potrzebna nie będzie), łazienka z prysznicem dla chcących się odświeżyć, sporo metrów kwadratowych na podłodze dla znudzonych i zmęczonych (wziąć karimaty i śpiwory). Duużo miejsca na komputery. Dostęp do internetu po kablu (będzie też router WiFi). Zabierzcie tylko przedłużacze, rozgałęziacze, skrętkę.
Rzutnik, ekran, jakiś TV Crt (jak ktoś nie weźmie monitora), jakaś miniwieża do nagłośnienia.
Dzięki uprzejmości wójta gminy Kamień wstęp bezpłatny. Tak jak ostatnio w sobotę w dzień sala będzie otwarta dla okolicznych dzieciaków chcących pograć w stare gierki i zobaczyć stare dema (i starych pierników). Dojazd samochodem bez problemu, można też pociągiem do Chełma i potem autobusem lub z organizatorami.
[#4] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #3

Jak się ekipa z Górnego Ślunska i okolic (może być i Oświęcim) by zebrała to mogę jechać, 3 osoby na luzie do auta przygarnę.
[#5] Re: AmiParty 12

@madman15, post #4

Dobrze wiedziec, zobaczymy jak kalendarz pozwoli. Mam nadzieje ze omowimy temat na sacp ;]
[#6] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #3

jest kuchnia ze sztućcami

Tak, tak, będę, potwierdzam.

Ostatnia aktualizacja: 16.12.2012 01:17:07 przez widelec
[#7] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #1

Ja rodzę, więc mnie nie będzie. :)
[#8] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #1

[#9] Re: AmiParty 12

@Dorian3d, post #8

Nie będzie bo odwołaliśmy koniec świata
[#10] Re: AmiParty 12

@Dorian3d, post #8

Nie będzie końca świata, bo gwarancja mojego nowego zasilacza jest do 2014r pomysł
[#11] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #1

Daleko ;(
[#12] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #1

[#13] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #1

Piknie:)
[#14] Re: AmiParty 12

@fazior, post #13

czy osoby bez Amigi tez sa mile widziane???jak bede jechal to mam wolne miejsca, moge kogos zabrac
[#15] Re: AmiParty 12

@dario35, post #14

Amiga nie jest raczej niezbędna, ja pojadę pewnie bez komputera - największym problemem jest transport monitora :P
(oczywiście o ile pojadę)

Ostatnia aktualizacja: 17.12.2012 10:42:16 przez madman15
[#16] Re: AmiParty 12

@madman15, post #15

Czy to jest Kamień koło Alwerni?
[#17] Re: AmiParty 12

@XeNeS, post #16

Nie, to jest Kamień koło Chełma :)
[#18] Re: AmiParty 12

@dario35, post #14

Myślę, że Amig, NeoAmig i innego retrosprzętu będzie wystarczająco dużo - przyjeżdżaj.
[#19] Re: AmiParty 12

@madman15, post #15

Jeśli masz problem z monitorem to może udałoby się coś zorganizować na miejscu? Będzie jeden TV CRT (chyba 28"), do którego można jakąś Amigę/CDTV/CD32 czy inną konsolę podłączyć.
[#20] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #19

A to daleko, nawet bardzo. ALE. To od razu zadam pytanie.

Czy ktoś z okolic Krakowa lub na trasie Kraków<>Chełm (Tarnów, Mielec, Tarnobrzeg) byłby zainteresowany wspólną wycieczką celem partycypacji w kosztach?

Mam van'a na 6 osób a więc możemy zabrać się w 4 osoby i po kilka Amig z monitorami na głowę, lub 6 osób i każdy zabiera po jednej Amidze z monitorem ;)

Hm?
[#21] Re: AmiParty 12

@XeNeS, post #20

Poczekaj, Drako miał newsa pisać na główną stronę ppa i na morphos.pl, może ktoś z okolicy będzie jechał. Zapraszamy.
[#22] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #21

Zapytać chyba można z wyprzedzeniem, nie?
[#23] Re: AmiParty 12

@XeNeS, post #22

Oczywiście, po to m.in. jest ten wątek. Ale może więcej ludzi zobaczy jak news pojawi się na głównej stronie.
[#24] Re: AmiParty 12

@XeNeS, post #20

Jeśli uda się wykroić trochę wolnego czasu to będę pamiętał o Twojej propozycji (myślę, że MaaG^dA też by nie pogardził jakby co i w razie czego).
[#25] Re: AmiParty 12

@recedent, post #24

Miło by było. Jak coś - proszę o kontakt na priv. Polecam się na przyszłość ;)
[#26] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #23

No i news już jest
[wyróżniony] [#27] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #26

Na razie żadne wyjazdy służbowe się nie planują, wyjazd prywatny do Kamienia w planach. OK
[#28] Re: AmiParty 12

@stachu100, post #27

No i to jest informacja roku :))))
[#29] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #28

Zgadza się OK Jurek szykuj paliwko dla Stacha :D
[#30] Re: AmiParty 12

@Sir_Lucas, post #29

jak ktos dotrze do Lublina to moge zabrac 2-3 osoby
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem