[#121] Re: AmiParty 12

@Leander, post #119

No było nawet Kobiet :)
[#122] Re: AmiParty 12

@BULI, post #121

Sztuk dwie, a w porywach nawet trzy :)
[#123] Re: AmiParty 12

@flea, post #122

No niezłe z WAS sztuki, a ja uwielbiam sztukę uwielbiać (nie mylić z Kazimierą Szczuką) ;)
[#124] Re: AmiParty 12

@flea, post #120

Też już w domu.
Dzięki Jenot za organizację party. Lokal na party pierwsza klasa. OK
Impreza jak zwykle super.
[#125] Re: AmiParty 12

@Drako^BB, post #1

Dziękujemy bardzo wszystkim za przybycie na Party, za wspólną zabawę oraz wspaniałą atmosferę.
Wszystkich serdecznie zapraszamy na kolejne edycje AmiParty!
Do zobaczenia następnym razem! OK
[#126] Re: AmiParty 12

@flea, post #120

Wielkie dzięki za organizację imprezy. To jedne z najlepszych ostatków na jakich byłem. Miejscówka super OK Mega podziękowania dla Jenota i pozostałych organizatorów, oraz dla Wszystkich przybyłych na party. Do Zobaczenia na Następnym Party!!!
[#127] Re: AmiParty 12

@ZED^lM, post #126

Zdjęcia wrzuciłem, a teraz już spokojnie - dziękuję za imprezę i za towarzystwo. Ludzie jak zwykle, komputery zacne, a bar po drugiej stronie ulicy sycący :).
[#128] Re: AmiParty 12

@Leander, post #127

To widzę, że było wybornie. Na następnym AmiParty się melduję.
[#129] Re: AmiParty 12

@flea, post #120

Co tu dużo mówić, impreza była naprawdę przednia, a "zastępcza" miejscówka okazała się jeszcze lepsza od oryginalnej :). To już 12 edycja AmiParty a impreza jakby coraz świeższa. Ludzie jak zwyklę pozytywni i coraz więcej i więcej bardziej zwariowanego sprzetu. St(r)ach pomyśleć co będzie następnym razem ;). Podziękowania dla organizatorów (szczególnie dla Jenota) za możliwośc spotkania się w tak fajnym miejscu i w tak zacnym gronie super OK!. Do następnego!
[#130] Re: AmiParty 12

@Leander, post #127

Oj dobrze było. Niestety jeszcze nie udało mi się zrzucić zdjęć ale jutro na pewno udostępnię. Dziękujemy wszystkim, którzy przyjechali. Możliwe, że spotkamy się jeszcze w tym lokalu bo ma potencjał nawet pomimo problemów z dostępem do internetu (następnym razem skombinujemy jakiś router 3g). Zapraszamy latem.

PS. Nic nie pobije grania w Lotusa 2 po kablu null modem Amiga vs. Atari. :)

PS2. Na takich imprezach mógłbym bywać choćby co dwa tygodnie... i myślę, że tematów do rozmów by nie zabrakło.

Ostatnia aktualizacja: 10.02.2013 19:37:55 przez Jenot
[#131] Re: AmiParty 12

@Dorian3d, post #111

Ja miałem 500.... :P
[#132] Re: AmiParty 12

@madman15, post #131

Tu tylko pozostaje pociąg, bo autem za daleko.
[#133] Re: AmiParty 12

@MarX, post #129

Zdecydowanie należy to podkreślić, AmiParty z edycji na edycję staje się coraz lepsze! Miejscówka znowu inna i znowu pozytywne zaskoczenie :) Sprzęt jeszcze bardziej różnorodny niż poprzednio. No i ludzie na coraz wyższym poziomie integracji. Dziękuję wszystkim przybyłym za świetną atmosferę a szczególnie organizatorom za stworzenie wymarzonych warunków do pierwszorzędnej zabawy. Dodatkowo imienne podziękowania polecą do: Widelca - za dyskietki, Jenota - za kabel, Taurusa - za zasilanie, MarXa za użyczenie monitora i Jericho - za wykonanie małego copy party na SX64 :)

Pozdrawiam wszystkich uczestników i już odliczam dni do następnego spotkania.
[#134] Re: AmiParty 12

@virago, post #133

A tu link do zdjęć, które robiłem: AMIPARTY XII
[#135] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #134

Hmmmm, "Nieprawidłowe przekierowanie".
[#136] Re: AmiParty 12

@YERZMYEY/HOOY-PROGRAM, post #135

Sprawdziłem na chrome, safari i firefoksie (niezalogowany do google) i widzę. Jeszcze ktoś ma problemy z wyświetleniem?
[#137] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #136

U mnie wszystko działa, także mogę przeglądać jako niezalogowany.
[#138] Re: AmiParty 12

@gorzyga, post #137

Czyli mój komputer w pracy jest głupi.
No to zignorujcie zgłoszenie.
[#139] Re: AmiParty 12

@YERZMYEY/HOOY-PROGRAM, post #138

A to jest pierwszy post z SGI Octane, ktory byl na party. udalo mi sie zainstalowac Firefoksa hehe. Co prawda jeszcze walcze z polskimi znakami (wyswietlaja sie ale nie wchodza z klawiatury) wiec wybaczcie ;)
Jak na procek 192MHz i 512MB RAM to chodzi bardzo szybko - Firefox smiga porownywalnie do OWB na Pegu I.

Ostatnia aktualizacja: 11.02.2013 17:01:03 przez Jenot
[#140] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #139

[#141] Re: AmiParty 12

@madman15, post #140

Spoko.
BTW- Imponujące wyprawy rowerowe OK
[#142] Re: AmiParty 12

@madman15, post #140

A tu relacja: Chelm.tv
[#143] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #142

lans ;)
[#144] Re: AmiParty 12

@il_capitano, post #105

link

A kto nie był niech żałuje.

Następne party na wakacje ;)

Ostatnia aktualizacja: 28.02.2013 05:37:26 przez flea
[#145] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #142

No i super! OK
[#146] Re: AmiParty 12

@flea, post #144

No po prostu wypas!!! :D
[#147] Re: AmiParty 12

@Jenot, post #142

Spoko
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem