@recedent,
post #46
Trochę się przeciągnęło, ale mam dobre wiadomości.
Po pierwsze: Wstępnie zarezerwowałem termin 25-26 listopada bieżącego roku na kolejną edycję Amigowiska. Lokal ten sam.
Po drugie: Salę możemy dostać gratis, pod warunkiem że zbierze się przynajmniej 20 chętnych na nocleg plus wyżywienie.
Po trzecie: Noclegi są według tych samych stawek co ostatnio (czyli tanio), uzależnione od tego czy chcemy "dwójkę", "trójkę" czy "czwórkę".
Po czwarte: Wyżywienie jest w cenie bardzo - myślę - atrakcyjnej czyli 40 zł za pakiet obiad+ciepła kolacja+śniadanie.
Po piąte, ale równie ważne: Prosiłbym o nie rzyganie po pokojach (albo przygotowanie wiaderka/miednicy, tak żeby nie zostały ślady). To jest schronisko szkolne. Myślę, że dobrą praktyką będzie zdawanie pokoju w towarzystwie kogoś z recepcji, żeby uniknąć nieporozumień i nieprzyjemności na przyszłość (szczególnie tych ze strony dyrekcji, skierowanych w moją stronę

).
P.S. Jak obiecałem - planuję zrobić przynajmniej jedno compo, czyli "redraw/retusz (sam nie wiem jak to nazwać) compo" - w którym należy przygotować reprodukcję dowolnego
gotowego obrazu w formacie 320x256 32 col.
No to co, robimy listę? "Wpisujcie miasta!"
Ostatnia aktualizacja: 12.10.2017 12:33:25 przez recedent