[#64]
Re: Hex Pistons 4 - amispotkanie w wielkopolsce
@Fryzjer,
post #63
Nie pamiętam, co tam się w tym pociągu wydarzyło wtedy, ale na pewno było wesoło :)
Świadkowie zdarzeń dawno zostali uciszeni, dowody rzeczowe zniszczone!
Pamiętam za to jak w compo poleciał mój kawałek. Byłem w szoku (termicznym oczywiście), jak to grało w Stodole: ta potęga brzmienia, te kotły z głębokim basem... Podchodziłem do ludzi i pytałem ile punktów mi dali :) Szkoda, że do dzisiaj nie ma pełnych wyników.
Dobra, Panie i Panewki. Czy jeszcze ktoś rozważa przyjazd, chciał(a)by, ale się boi itede? Musimy znać liczbę gości, żeby ogarnąć żarełko. Jeśli będzie 30 osób to spoko, wystarczą zapasy z ziemianki (te same od 2022), ale jeśli zamierzają pojawić się dodatkowi nachodźcy to być może trzeba będzie ubić świniaka. Dlatego wolimy wiedzieć.
Ogólnie dla każdego przewidziano po 2 kiełby, ziemniaczki z ogniska, chleb ze smalcem i ogórem. Będą też 2 sałatki i 2 małe niespodzianki. Jeśli jednak ktoś obawia się, że to dla niego za mało, zachęcamy do przywożenia własnych potraw - lodówka jest na miejscu. Słyszałem już, że ktoś chce przywieźć kuropatwę w sosie miętowym, kto inny mule, comber barani i sfermentowane szwedzkie śledzie.
Przed ogniskiem, w porze obiadowej będzie można zamawiać fudzik z okolicznych knajpek. Będą dostępne ulotki i namiary. Wybraliśmy dla Was oczywiście te, w których mamy najwyższą prowizję od każdej sprzedaży.
Ostatnia aktualizacja: 17.06.2026 12:06:26 przez Jazzcat