W odpowiedzi na komentarz
"Fakty mowia za siebie" - OLO napisal Ci, ze nie jest zapraszany na GGUA? To tak jakby mnie ktos do wlasnego domu musial zapraszac!
Dobra koniec pisania głupot.
Po jednym z moich komentarzy na temat A1+OS4 i informacji że kupuje pegaza, jeden z ważniejszych członków GGUA tak mi napisał na priv:
XXXXXX (6-05-2004 22:07)
zastanow sie tylko czy ma sens bys dalej byl w GGUA
z takimi komentarzami to chyba po co masz sie meczyc
Albo ja jestem głupi, albo czegoś nie rozumiem, ale jak dla mnie to wygląda że jestem niemile widziany na GGUA, a jakoś nie mam w zwyczaju pchać się tam gdzie mnie nie chcą ;)
(..) bzdury dalej piszesz, ale jezeli na pokaz A1 i OS4 nie bedzie sie wpuszczalo uzytkownikow Pegasosa to ja zbojkotuje ten pokaz
O to chyba nie będziesz na następnym GGUA ;)i tez będziesz musiał je zbojkotować.
Przed pierwszym spotkaniem GGUA z A1 jak dowiedziałem sie że A1 ma być to "z pewną taką nieśmiałością" zasugerowałem, że może zaprosimy ludzi z MOS-team, oczywiście odpowiedź była jedyna możliwa, nie, nie wolno nikomu o tym mówić, czemu nie wiem.
Teraz pewnie nie będzie A1 bo już każdy wie że na GGUA jest i te wredne mosofce mogą przyjechać i zobaczą to "cudo" w akcji ;), a wtedy opadnie mit o cudownej A1+OS4 ;);)
ja nie zauwazylem AmigaOS4 na AM, a eXec teraz pisze newsy tylko o tym systemie
Dawniej eXec pisał o MOS-ie jako o nowym AmigaOS, czemu teraz na eXec-u MOS to wróg śmiertelny nie wiem i nie chce wiedziec.
Oczywiście ludzie z GGUA nie są moimi wrogami, po prostu troche mnie dziwi zbyt emocjonalne podejście niektórych do Amigi, co wywołuje niepotrzebe awantury :(
GGUA składa się z może 12 osób. Większośc z nich nie jest tak ślepo wpatrzona w A1 i rozważa tez zakup Pegasosa lub pc :(. Niestety brak możliwości porónania OS4 z MOS-em oraz "dyskryminujące" przebiegy spotkań ( A1 cacy, pegaz be i wszyscy się z niego śmiejemy ) powodują że większość nie ma pojęcia jak wygląda i działa PegII+MOS, oraz uważają że PegasosII+MOS to jedna wielka "kupa śmiecia" (tojest pewnie ta intergracja środowiska ).
Na koniec powiem jeszcze że intagracja środowiska to naprawde doskonały pomysł, tylko w wydaniu niektórych członków GGUA wygląda ona baardzo dziwnie:
kupujesz/masz OS4+AmigaONE to się integrujemy, jeżel kupujesz/masz MOS+Pegasos to przykro nam ale ciebie nie lubimy i z tobą się nie integrujemy. Przykre :(