[#32]
Re: Nowy Directory Opus Magellan dla AmigaOS4
@Grzegorz Kraszewski,
post #22
W odpowiedzi na komentarz
Oj na pewno wybralbym cisze. :) Ja wiem, ze kiedys w koncu 1.5 trafi do ludzi i wszyscy przeprosimy sie z Genesi na rok. :) No ale cos mi sie wydaje, ze jest to tak odlegle jak AmigaOS4 czy wspomniany Magellan a moze nawet jeszcze bardziej. Ja sie tak bardzo nie martwie - innego hobby szukac nie musze, bo mam i to nawet nie jedno. Ale szkoda mi, ze taka szansa na nowa Amige z natywnym, napisanym od poczatku systemem zostala prawie zaprzepaszczona. Tyle zrobiono i tak to dzisiaj wyglada. To naprawde bardzo smutno. :(Tyle lat czekalismy, doczekalismy sie sensownej maszyny, za sensowna cene, z sensownym systemem, kupa zwolennikow i w koncu tak nieciekawie to zaczelo wygladac. :( Nie chodzi mi o to, ze szkoda mi 3czy 4 tysiecy zlotych - to zadna kasa jak na cos tak dla mnie waznego.Chodzi mi raczej o idee. O przesiadce na A1+OS4 raczej mowy nie ma, bo chyba bym takiego cofniecia sie w rozwoju nie przezyl. To jest zbyt beta nawet w porownaniu do starego MOSa 1.4 zebym tego mogl uzywac.
No nic - poprostu trzeba uzywac tego co sie ma ale nie wczuwac za bardzo. Przynajmniej do czasu az wyjdzie 1.5 i cos sie ruszy...