@Amig_OS,
post #32
W odpowiedzi na komentarz
Niebieski chlopaczku
Chłopaczki to są u szewca.
a skad wezmesz "bsdsocket.library" w natywnej wersji?
Z dysku. Mam natywny, MorphOS-owy stos TCP/IP.
jak zaemulujesz odwoloania do BOOTMENU badz odwolania do MountRainiera ktorych brak w Morphosie
A która aplikacja OS4 odwołuje się do BOOTMENU, która aplikacja OS4 wymaga do działania MountRainera? Jakbyś się trochę mniej zajmował nieudolnymi próbami tworzenia epitetów na mój temat, a zajął się trochę myśleniem, to byś wiedział, że OS4emu nie służy do uruchamiania systemu OS4 na Pegasosie, tylko do uruchamiania aplikacji spod OS4 na Pegasosie, a to, wbrew pozorom, robi różnicę.
Zeby uprzedzuic fakty, twoja biblioteka TTEngine zostala bezpowrotnie usunieta z dystrybucji OS4 w obawie, ze znow za kilka dni zapomnisz, ze ja tam sam umiesciles
Nie wiem jak to jest związane z tematem, ale rozumiem, że musiałeś sobie jakoś poprawić samoocenę. Mam nadzieję, że Ci pomogło. Mnie osobiście nie interesuje czy TTEngine będzie w dystrybucji OS4. Wyraziłem na to swoją zgodę i zgodę tą podtrzymałem, ale oczywiście decyzja należy do autorów OS4. Jednocześnie informuję, że wszyscy chętni użytkownicy OS4 mogą za darmo pobrać wersję 68k biblioteki działającą pod ich systemem
spod adresu
http://teleinfo.pb.bialystok.pl/tte. A tak z ciekawości jeszcze zapytam - jakie fakty chciałeś uprzedzić?