@grxmrx, post #58
W Ambiencie już pojawiają się takie elementy, które się przydają. Jak choćby tryb miniaturek obrazków.
Co jak co, ale podglądu całego katalogu obrazków jako ikonki nie osiągniesz w trybie tekstowym
@Dopuser, post #61
Niedokładnie miniatury obrazków ale przerabianie obrazków na ikonki w formacie NewIcons to robiłem z 8 lat temu na Amidze...
Chyba oczywiste... na Ambiencie da radę ?
@SirLEO, post #60
Widzisz, a ja sobie w tym trybie "tekstowym/znakowym" wypalam w Commanderze płytki, nie za pomocą windowsa. : ) Trzeba rozwijać Twojego DOpusa, żeby był bardziej ten-tego. ; )
@Dopuser, post #57
@grxmrx, post #62
tutaj nie musze ich przerabiać bo w locie są generowane miniaturki obrazków jako ikonki i nie muszą się też te miniaturki zapisywać na dysku by zostały wyświetlone...
te przebrzydłe ikonki do czegoś się przydają a i ich wczytywanie na czymś szybszym niż "Classic" to nie jest jakiś problem.
@Dopuser, post #65
A ja myślałem że ShowGirls
@grxmrx, post #67
Program do wyświetlana nie jest przecież przeznaczony do operowania na dużej ilości plików
@Dopuser, post #65
@Dopuser, post #54
@kiero, post #69
- obrazek zamieniony na newicon bedzie wygladal conajmniej brzydko
- zostana na dysku pliki .info
magellan ma fajne bajery, ale jest przestarzaly i nic tego nie zmieni
wiekszosc uzytkownikow woli jednak widoki z ikonkami a tutaj ambient ma wieksze mozliwosci.
@Dopuser, post #65
@wali7, post #73
o co Ty się właściwie sprzeczasz?
@Dopuser, post #63
@Dopuser, post #72
@MaaG^dA, post #79
@kiero, post #77
co do zmiennych to mozna je stosowac i w skryptach arexxa i dosu wiec nie widze problemu.
@MinisterQ, post #85
@Dopuser, post #83