Komentowana treść: Quake III dla MorphOS-a już dostępny
[#61] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@mailman, post #60

To moze jakas mala liga? Tylko bysmy ustalili terminy spotkan itd...
[#62] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@GregLM, post #61

Może od razu PPA Clan? :D Zobaczymy.
[#63] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@kiero, post #51

Ale ja chcę grać w pojedynkę (grałem na grzybie i miło było) bo na modem to nie jestem taki bogaty. Nawet nie wiem czy zainstaluję QIII do końca bo trzeba instalować update z sieci a nie wiem ile tego jest i wogóle jestem załamany. Czy przez to że nie mam stałego netu to nie pogram sobie w QIII?
[#64] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@SirLEO, post #62

Dobra, to z naszej strony Lazy Minds clan;)
[#65] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@Arbuz, post #63

Ja wczoraj gralem w pojedynke, chyba nie trzeba instalowac...
[#66] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@Arbuz, post #63

update zajmuje chyba 30mb. oryginalny quake nie ma wszytkiech plikow potrzebnych do gry (pak0-pak8). mozna brakujace pliki dograc sobie samemu. bez nich albo sie nie uruchomi albo beda bledy w grafice lub jeszcze cos innego.
[#67] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@kiero, post #66

THX pokombinuję muszę tylko kogoś zmobilizować do ściągnięcia UPdejtu
[#68] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@Arbuz, post #67

Nie wiem co ściąga instalator, ale żeby sobie pograć samemu to nic nie trzeba poza grą. Z neta to się Point Release, PunkBuster i OSP ściąga, żeby móc pograć na serwerach z innymi. A jak sprawa z tym na Pegasosie? Bo z tego co kojarze, to PB ma pliki wykoniwalne, czy dll-e. OSP jest? Teraz mnie to zastanowiło, przecież bez tego nie ma grania z większością serwerów. Albo ja czegoś nie wiem.
[#69] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@GregLM, post #64

A będą statystyki jak w RC5?
[#70] Re: Quake III dla MorphOS-a już dostępny

@SirLEO, post #68

sciaga sie point release (linuxq3apoint-1.32b-3.x86.run). wersja zrodel ktore wyszly jest dla tak zupgradeowanej wersji quake'a.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem