Ciekawy punkt widzenia, ale ty równierz właśnie trolujesz, i nie w mniejszym stopniu, niż ktokolwiek komu byś to zarzucał, ja rozumiem, że np. Trollo może, bo to jego "motto" a po za tym trollowanie z jazdą na A Inc. jest git, a w jej obronie albo atakując obóz MOSa już nie ale to jest własnie hipokryzja w najczystrzym wydaniu.
Co by nie mówić o Execu, nie zauważyłem, żeby tam się przewijało coś
o MOSie a zwłaszcza wyszydzanie z niego (a można chociażby MOSW IS DEAD etc etc),a tutaj to jest w druga stronę non stop, ale to tamci są żli bo o oni o Amidze dobrze a wy akurat MorphOS users etc etc.
To, że Maci przeszły na intele wcale nie przeszkodzi zarobić Apple następnych kilkuset milionów dolarów i wielu nowych klientów, którzy coś tam może złego i powiedzą o Jobsie (a czemu nie człowiek to człowiek ma prawo się pomylić albo pójść w stronę większych pieniędzy), co nie oznacza, że będą użytkownikami Maca, a tutaj natomiast co, sranie na Amigę, tylko ilu jeszcze tą Amigę ma(chodzi mi o classica, bo z A1 to dobrze wiem jak jest), jeszcze garstka została i dobrze, ale z nowymi będzie ciężko, skoro na portalu mającym w nazwie Amiga, Amiga jest po prostu opluwana a Pegasos od Genesi czczony ( jaki wspaniały, ma nawet AGP, i te USB i nawet PCI o sprawnym DMA nie wspominając bo to reguła i... pewnie Genesi miało więcej pieniędzy swego czasu niż Eyetech, żeby wypuścić poprawionego Pega2...

).
Reasumując: ja sie nie dziwię panu Marku Pampuchowi, że mam dość pewnych ludzi i ich zachowania czego przykładem jest dobitnie ten portal, jego zdanie swego czasu np. o WinUAE można było poznać nawet w momencie krótkiej instrukcji do niego w MA), ale akurat nie WUAE jest grzesznikiem, tylko ludzie którzy pod płaszczykiem tłumaczenia się, że coś dla Amigi robią i piszą, jednocześnie ją opluwają. Paradoks czy jednak głupota ludzka, mniejsz z tym, tylko czemu to na portalu z Amigą w nazwie, to akurat ciężko jest pojąć, że ludzie wchodzący na POLSKI PORTAL AMIGOWY czytają, że AmigaONE jest do dupy a A INC po prostu pierd*li głupoty. Logiczniej z takimi treściami byłoby zrobić POLSKI PORTAL PEGASOSOWY i tam najwyżej zrobić mały koncik dla Amigi Classic, i logicznie już wtedy opluwać A1 A INC i naśmiewać się z jej pracowników.......................
Ostatnia edycja: 08.10.06 18:09:16