Komentowana treść: Bill McEwen - kolejny wywiad
[#91] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@smith, post #88

Hmmm, więc tak jak podejżewałem, brak wiedzy....
[#92] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #91

No co Ty... Wycofanie sie na z gory upatrzone pozycje.
[#93] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@Lord_10up, post #90

zgadzam się, Suse Linux 10.1 jest świetny, i do tego świetnie działa na Pegasosie (w końcu z niego piszę te słowa) :)
ale podejżewam, że skoro opiekuje się tym Nowell, to chyba nie ogranicza się tylko do wsparcia moralnego :) ... czyli jednak relacja kasa=>jakość oprogramowania pozostaje słuszna

Ostatnia edycja: 10.10.06 09:02:25
[#94] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@Poke, post #92

Nie, na pewno liczy kasę (duuuużo kasy) i nie ma czasu....
[#95] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #91

Brakiem wiedzy to juz ty sie tutaj wczesniej wykazales. Poza tym nie oceniaj mnie po sobie skoro nie umiesz przez tyle czasu czegos googlami poszukac to nie znaczy ze ja bym nie umial nawet jakbym nie wiedzial a wiem
Po prostu nic soba nie reprezentujesz i umiesz tylko powtarzac gdzies zaslyszane glupoty co mielismy okazje czytac teraz jak i w wspomnianym przeze mnie watku o GPLu.
[#96] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad
jak gdyby na temat Amigi wypowiedział się kierownik sklepu mięsnego z ulicy Złotoryjskiej w Legnicy

Stanowczo protestuję przeciwko kryptoreklamie sklepów mięsnych z Legnicy!
[#97] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@wali7, post #93

Nie wiem czy dobrze prawię, ale zdaje mi się, że Novell zaczął sygnować swoją nazwą drugą, komercyjną wersję Susełka, właśnie 10.1. "Zdobyłem" wersję Novela 10.1 i wygląda i działa lepiej niz zwykła 10.1 (więcej driverów i tym podobne).
[#98] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@smith, post #95

Chłopcze, jesteś strasznie spięty... Wyluzuj... Poszukaj googlem jakiś porad na stres...
[#99] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #98

Ale dzięki temu gostkowi jest weselej. :) Jest się z kogo ponabijać. :)
[#100] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@ems, post #99

To prawda. Ale jakby napisał nam jak się pisze system operacyjny to byłoby jeszcze weselej...
Ale na pewno nie ma czasu bo pracuje nad jakimś nowym OS-em, oczywiście komercyjnym!

Ostatnia edycja: 10.10.06 11:29:34
[#101] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@ems, post #99

O ile sobie przypominam to ostatnio kulali tutaj wszyscy z ciebie ok, racja
[#102] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #100

Przeciez nawet jakbym napisal to i tak nie zrozumiesz
Poza tym pierwszy ja zadalem pytanie a ty do tej pory nie umiales na nie odpowiedziec i nie ma powodow zebym ja ci cos tu wyjasnial bo to nie ja wysmiewalem wypowiedzi Billa McEwena.
[#103] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@smith, post #102

No pewnie, że nie zrozumię... Ale może innym to się przyda? Czy cała reszta też nie zrozumie?!
Jako wyrocznia na temat systemów operacyjnych mógłbyś się swoją wiedzą podzielić, nie koniecznie za darmo...
Napisz ile chcesz za to kasy, podaj numer konta no i może będzie zrzuta...
Widzę, że stres ci nie mija... To przykre...
[#104] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #103

lol

Powiem ci tak, ci ktorzy maja wiedziec - ze srodowiska amigowego - juz wiedza bo kiedys im to napisalem, a odpowiedz ta na pewno by cie zaskoczyla
[#105] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@smith, post #104

Ach tak, tą wiedza (przepraszam! Wiedza ) trafiła tylko do Wybranych... Teraz na pewno piszecie nowy OS...
Czy macie już gotowe ikonki?!
Rozumiem też, że nie masz ochoty zarobić dużych pieniędzy?
A może już zarobiłeś, przekazując swoją wiedzę Wybranym?
[#106] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #105

W prostym mozgu wszystko jest prosto polaczone i posiadanie wiedzy na jakis temat nierozerwalnie wiaze sie z realizacja tego teamtu. Czyli ujmujac to inaczej wyciagasz bledne wnioski. Ale jakos mnie to nie dziwi pamietajac o innych twoich wypowiedziach.
[#107] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@smith, post #106

No, zabawę mam całkiem sympatyczną... OK
Skoro posiadanie Wiedzy wiąże się z realizacją określonego tematu, to logicznym wnioskiem jest to, że piszesz nowy OS.
Dobra rada (za darmo!!!!):
www.google.pl i tam w takie okienko wpisujesz słowo: stres, wciskasz Enter (to taki duży klawisz na klawiaturze) i klikasz np. pierwszy link (tekst zaznaczony na niebiesko).
Może tam znajdziesz pomoc... :(
Więcej luzu, bo się wykończysz i nie napiszesz do końca tego OS...
[#108] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #107

LOL

Klopoty ze zrozumieniem slowa pisanego jak widze sa rowniez twoja domena.

Skoro posiadanie Wiedzy wiąże się z realizacją określonego tematu

Wlasnie ze sie NIE wiaze, moze ale NIE musi - co juz ci w poprzednim komencie pisalem. :P

stres

W twoim przypadku to nie tylko stres wiec same google nie wystarcza. ok, racja
[#109] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@smith, post #108

No myślałem, że zabawniej już nie można...
A jednak...
Czemu twierdzisz, że google pomaga na stres?!
Pochwal się lepiej swoim OS....
Albo chociaż Wiedzą...
[#110] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #109

A ty masz ogólnie wszystko OK , bo sprawiasz wrażenie człowieka...ekhm... "nie ten teges"

Czy może przyszedłeś tu tylko trollować, bo jak narazie z twojej rozmowy nic nie wynika. Na dodatek nie rozumiesz co do ciebie piszą
[#111] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@szumekjac, post #109

Starasz sie byc dowcipny? Proboj dalej
[#112] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad
Wy dwaj poszli won z tym wątkiem prywatnym!
[#113] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad

@Olo, post #110

A co ta za pyskówki?! Łatwo się napinać na forum, co?
[#114] Re: Bill McEwen - kolejny wywiad
Boże ten facio śmie się jeszcze wypowiadać. O ile pamietam to teksty na temat OS5 padły już w 1999 roku. Miał wyjść zaraz po OS3.5. Teraz coś mu z przeszłości zaiskrzyło. Nie wierzcie Billowi. 7 lat temu też umiał bajerować.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem