[#33]
Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty
@Mandi^ATO,
post #22
A. Drozd - nie pierwszy raz obrażasz wiele osób bazując na doświadczeniach z nieliczną grupą przedstawicieli użytkowników danego systemu.
Wybacz. Ide sie samoubiczowac!!!
Juz kiedys wspominalem - jak sobie posprzatacie, tak bedziecie mieli. Tak sie sklada, ze EXEC i pewna osoba (moze nawet nie tylko ona sama), przedstawia Was w takim swietle. Tolerujecie to - czyli zgadzacie zgadzacie.
Wracajac do okreslenia "betarycerze". Tak, to sa prawdziwie błędni rycerze. Ktorzy nie dosc ze nie potrafia rzeczowo odpowiadac na pytania zadane na portalu, to przewaznie zachowauja sie w sposob chamski i arogancki.
a polazłeś na świętą krucjatę pokazać im, błądzącym jaki to MOS jest wspaniały...
Nie. Chodzilo mi tylko o AmiGG. Chodzilo mi o to, dlaczego nie chca testowac wersji OS4. Zaczynajac temat, nie wiedzialem ze nie moga testowac tych wersji, za swoja arogancje w stosunku do autora AmiGG.
Zastanawiam sie dlaczego, ktos, kto nie zgadza sie z pewnym znanym portalem, zaraz zostanie nazwany wrednym mosista, zlem najwiekszym itp.
Jestem uzytkownikiem dwoch Classicow, systemu 3.1. Jedna Amiga ma PPC, to wiec mam dostep do MOSa PUP. Poki co, Pegaza nie widzialem na zywo.
Nie jestem wrogo nastawiony do AOS4. Sam chcialbym uzywac tego systemu na swoim Classicu. Jednak pewni ludzie, z pewnego portalu, przechodza sami siebie w swoim krzywym odbiciu rzeczywistosci.
Nawet ciesze sie ze zostalem zaszufladkowany do MOSa. Poniewaz sa tu ludzie na poziomie, konkretni i duzo bardziej obiektywni.
Na szczescie EXEC, to tylko margines. Wstyd. Ale wierze ze sa obiektywni uzytkownicy AOS4. Przynajmniej za granica.
Nadal nie rozumiesz, że profil tamtego portalu jest inny i tam o MOSie się nie dyskutuje.
Myslalem ze rok 1989 juz mamy dawno za soba. Niestety, sciana wciaz jeszcze stoi...