Komentowana treść: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty
[#61] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@SirLEO, post #59

Obojętnie co byś napisał w komentarzu nic by to nie dało.
[#62] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@AmiChris, post #58

Spamujesz.
[#63] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@amigafan, post #60

Sugeruję przepisać sobie coś na uspokojenie, poza tym spamujesz.
[#64] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty
Hmm czyli już jest z grubsza połowa kwoty, więc przez do wyznaczonego terminu może się minimum uskłada, czego wszystkim zainteresowanym życzę. Każdy kawałek pożytecznego softu na którykolwiek z amisystemów jest czymś pozytywnym i należy się z tego tylko cieszyć. OK

Ja tu nie widzę ani jednego powodu do jechania się nawzajem, ale może jakiś inny jestem. Tymczasem na PPA wystarczy rzucić okiem na tytuł newsa i od razu można przewidzieć, pod którym będzie znaczna liczba komentarzy. Oczywiście komentarzy wiadomego rodzaju. Czytać hadko...
[#65] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Kiv_Master, post #56

Obecne wersje testowe Sputnika mają możliwość spoofingu wielu innych
przeglądarek, może marcik udaje coś innego? ;)
Tak na serio, to biorąc pod uwagę fakt, ile marcik w ciągu ostatnich
dni zrobił poprawek w Sputniku, ile dodał nowych ficzerów (i ile ma
dodać niedługo :) ), to ja się dziwię że znajduje jeszcze czas na
cokolwiek innego (np. na oganianie się od trolli w komentach).
Ja też wywaliłem wszystkie inne przeglądarki i używam wyłącznie
Sputnika - po pierwsze dlatego, że jego funkjonalność jest już obecnie
bardzo wysoka, a po drugie dlatego, że chcę ją gruntownie
przetestować.
[#66] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@wali7, post #65

Dobrze gadasz :)
I ja też mocno testuje

Ostatnia edycja: 27.02.07 21:21:11
[#67] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty
Gdyby nie zaczepny drugi komentarz, moze powstrzymalbym sie od komentowania ale co mi tam. Od jakiegos czasu z jakims zboczonym zainteresowaniem czytam komentarze niejakiego amigafana i doszedlem do wniosku, ze jesli mury uczelni medycznych opuszczaja podobne typy to lepiej w Polsce nie chorowac. Bo co innego mozna napisac czytajac wypowiedzi z tak zalosnie niskim poziomem argumentacji, nielogiczne, dziecinne wrecz, nie wspominajac juz o bledach ortograficznych. Tyle z mojej strony, napisalem na poczatku o "zboczonym zainteresowaniu", wiec mam jadnak nadzieje, ze ten osobnik nie przestanie sie tu udzielac;)
[#68] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@luk, post #67

Żeby każdy na tym portalu miał w komentach tak nieliczne błędy ortograficzne.
Szkoda, że w #34 nikt nie zauważył "rzyczę", no ale to byłoby przecież sprzeczne z logiką Towarzystwa Wzajemnej Adoracji czepiania się tylko i wyłącznie mnie.

W takim razie zapraszam "w mury uczelni medycznej". Może tobie jako osobie tak rzeczowej i logicznej uda się zmienić wizerunek służby zdrowia w Posce
[#69] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@amigafan, post #68

A to nasza wina ze z natury lekarze pracujacy w szpitalach zarabiaja tak malo? Inna sprawa, ze wielu z nich sama jest sobie winna bo opinie powstaja na podstawie czegos. Lapowki, przekrety to wasz swiat panowie.... nie oszukujmy sie w Polsce nie ma DOBREJ sluzby zdrowia, oraz w Polsce nie ma DARMOWEJ sluzby zdrowia. Co do waszych klotni zal mi ciebie amigafanie. Stoje sobie z boku tego wszystkiego, amige mialme 500 z 10 lat temu i to sie wyprawia w waszym swiatku to paranoja. Do ciebie naprawde nie docieraja niektore argumeny, fakty..... Masz jakis wybiorczy wzrok, ktory stosujesz przy odpowiadania na komentarze i wypowiadaniu swoich sond, opini. Exec ma promowac Amiga OS 4 w Polsce? Dajcie spokoj, Watpie czy masz pojecie o PR, promocjach, mediach.... Fanatyzm, zaslepienie, obluda to jest wasza promocja
[#70] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@SirLEO, post #59

SirLEO. Gratuluje praktycznie wygrania konkursu na podrasowanie komputera z IDG OK Na poczatku zastanawialem sie czy to ty ale teraz juz wiem. Pozdr :D
[#71] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty
No tak. Wiedzialem ze bedzie serial i wiedzialem kto bedzie gral w nim glowna role jeszcze zanim otworzylem komentarze Amigafanie. Odpowiedz spokojnie. Czy psucie krwi innym sprawia ci przyjemnosc? Czy jestes dumny z bycia Trolem?

A teraz chyba pierwszy non-offtop:
Czy jak juz zostanie uzbierane te 3100 ojro to ludzie beda mogli dalej wplacac kase i czy jest mozliwa bariera przekroczenia tej sumy (czego osobiscie Marcikowi zycze) czy Bounty jest zamykane
[#72] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Lorak, post #71

Jestem z siebie dumny
[#73] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@wali7, post #65

"używam wyłącznie Sputnika - po pierwsze dlatego, że jego funkjonalność jest już obecnie bardzo wysoka" - to bardzo fajnie tylko dlaczego sam marcik go nie używa, podobno jest "dużo lepszy" od ibrowse
[#74] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Kiv_Master, post #73

pytaj marcika, moje odpowiedzi dotyczą wyłącznie mojej osoby
[#75] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Kiv_Master, post #73

Używa nie masz sie o co martwić :)
[#76] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Drako^lM, post #75

Ściemniasz wredna mosowco. Od kiedy autor używa własnego softu ? czy MałyQ ( na drzewo! ) używa AmiGG ? nie. Więc dlaczego marcik miałby to robić ? Korzystanie z trojanów powierza się wam wredne ludki które cieszycie się z byle kodu tych dwóch gości którzy zupełnie nie znają się na programowaniu a jedynie co potrafią to łupić biedne amigowce tudzież podrzucać im paskudne trojany.
To tyle. Więc w ramach autokrytyki poproszę o czerwona kartka a docelowo proszę nie zapomieć zbanowac
mofce!

Ostatnia edycja: 28.02.07 00:23:50
[#77] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Drako^lM, post #75

A jest jakaś nowsza publiczna wersja niż ta??:
http://www.ppa.pl/khtml/bins/Sputnik_prerelease.lha
[#78] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@quantor, post #77

z tego co wiem, to nie ma.
[#79] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@wali7, post #78

płacz
[#80] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Kiv_Master, post #73

A wziąłeś na przykład pod uwagę, że może Marcik w tym właśnie momencie komentuje z uczelnianego/firmowego peceta? Niektórzy wyobraź sobie czasami pracują zawodowo/uczą się.
[#81] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@mailman, post #80

Niektórzy wyobraź sobie czasami pracują zawodowo/uczą się.

No ale przeciez kazdy prawdziwy Amigowiec wszedzie targa ze soba swoja Amige i tylko jej uzywa ;) Wszyscy inni to zdrajcy i MOS-owcy ;)
[#82] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@mailman, post #80

Pomijając ten argument (ja też właśnie siedzę w pracy), to może używa czego innego, żeby móc porównywać wygląd stron z tym, co generuje Sputnik.
[#83] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Kiv_Master, post #73

A Ty używasz Amigi? Zanim zaczniesz szukać drzazgi w czyimś oku zobacz belkę we własnym.

Ostatnia edycja: 28.02.07 13:57:22
[#84] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@mailman, post #80

Używa peceta z "IBrowse/2.3 (MorphOS 1.4)"?
[#85] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Malin, post #83

Ja nie portuje przeglądarki, pytałem dlaczego marcik nie używa/nie wchodzi tu za pomocą swojej przeglądarki buuu!
[#86] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@amigafan, post #60

Jestes zalosny,lepiej bedzie dla wszystkich jak pojdziesz na jakies inne forum.
[#87] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@AmiChris, post #86

Ostrzegam, bo konsekwencje mogą być niemiłe.
[#88] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@AmiChris, post #86

Eeee spokojnie mistrzu .
[#89] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@Kiv_Master, post #85

Na jakiej podstawie sądzisz że marcik nie używa/nie wchodzi tu za pomocą swojej przeglądarki
Jak jesteś taki bystry i wszystkowiedzący to powiedz z jakiej przeglądarki pisze tego posta?
[#90] Re: Sputnik dla AmigaOS 4.0 - drobna zmiana warunków bounty

@piter144, post #89

Na podstawie tego co widnieje nad jego postem i nie mów mi, że mógł to zmienić bo byłoby to bez sensu. Wszyscy inni używający tu KHTML na mosie odpowiednio się identyfikują. A co do Ciebie to wygląda to na Internet Explorera.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem