[#77]
Re: Sputnik (druga beta) - recenzja
@DRACOX,
post #74
Mam wrażenie, że nie czytasz moich komentarzy. Podaj proszę wreszcie źródła (linki, cytaty) gdzie i w jakim kontekście ktoś pisze o tym o czym Ty piszesz w swoich wypowiedziach. Nie żebym się czepiał, ale bez źródeł zawsze takie komentarze obojętnie czy twoje czy kaczusia czy kogokolwiek innego mogą być uznawane tylko jako socjotechnika. Chciałbym po prostu wiedzieć (a może nie tylko ja) gdzie i w jakim kontekście, w których dyskusjach ktoś pisał o tym, że płacenie jest "be" by w pełni rozumieć kontekst komentarzy w tym wątku (który i tak jest poza tematem wiadomości bo ta jest o recencji Sputnika).
Poza tym pisanie o MorphOS-ie w komentarzach pod tym njusem jest dla pewnej grupy osób ciekawe, ale z mojego punktu widzenia to tylko szum medialny, bo co innego? Przecież nic nowego z produkcji tego spamu nie wynika, no może poza tym że dla kazdej płyty głównej będzie trzeba kupić osobną licencję. Ceny nikt nie zna, daty ukończenia prac też nie, a o tym co będzie zawierała nowa wersja systemu również nikt nie napisze.