Komentowana treść:
[#121] Re:
!!! trudno uwierzyć ... [i]
[#122] Re:
A zastanawiałem się czemu od 2 dni nic nie pisze :( na GG. Wysłałem mu projekt do akceptacji i cisza :(.
[#123] Re:
Najsmutniejsza wieść od bardzo dawna. Będzie mi brakowało jego nieco "innego" poczucia humoru.

Ostatnia edycja: 13.01.10 09:04:57
[#124] Re:
[i][i][i]
[#125] Re:
smutek [i]...
[#126] Re:
To bardzo przykra informacja na początek dnia.
Poznaliśmy się w Krakowie i bardzo miło wspominam wspólne rozmowy.
Spoczywaj w pokoju, Darku.
[#127] Re:
A może ktoś z mazowsza chciałby jechać pożegnać się z Benkiem? Jestem w Warszawie.
[#128] Re:
SZOK [i][i][i][i][i] nie...
[#129] Re:
Szkoda że człowiek konkretny jak Benedykt, został zabrany przez chorobę, a inni ludzie którzy czynią tylko zło - żyją i mają się dobrze.

Był kimś, szkoda że odszedł, zostawił cos po sobie, nie tylko wywiady i artykuły, ale swój wizerunek, to kim można byc i co osiągnąc.

P.S. Teksty w stylu "teraz jest w niebie" itd... proszę, trochę szacunku, bez wycieczek religijnych :(

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem