Komentowana treść:
[#31] Re:

@pekdar, post #30

[*]
[#32] Re:
Spotkałem raz Bena na Amimajówce 2008, humor miał. Szkoda .
[#33] Re:
Kurde, nie no...

A chciałem go kiedyś osobiście poznać na jakimś Amigowym meetingu, tak spoko na luzie się z nim w necie gadało...

[i] :(
[#34] Re:
Szokująca wiadomość...

Spoczywaj w Pokoju.
[#35] Re:
Masakra ..... odpoczywaj w pokoju, kiedyś wszyscy się tam spotkamy na jednym wielkim portalu...
[#36] Re:
Odszedł człowiek niesamowity, pełen humoru, entuzjazmu i pogody ducha. Pamiętam jak odwiedził mnie we Wrocławiu, spotkaliśmy się w jakiejś knajpce niedaleko wrocławskiego rynku. W tym czasie nikt o mnie nie pamiętał, a on znalazł czas żeby się spotkać i pogadać, choć tylko przejazdem był w mieście spotkań.

Wszystkie artykuły i wywiady Benedykta umieściłem w osobnym listingu tutaj:
http://www.ppa.pl/artykuly/benedykt-dziubaltowski.php
[#37] Re:

@grxmrx, post #36

Szkoda wielka szkoda Robil kawal swietnej roboty.
Co bylo przycyzna smierci jezeli mozna oczywiscie wiedziec...
[#38] Re:
Szkoda chopa będzie nam go brakowało.
[#39] Re:
[i]
Odszedł człowiek, którego wywiady były znakomitą retrospekcją minionych czasów. Wielka strata.
[#40] Re:
I co tu powiedzieć. Każde słowa będą brzmiały głupio. Przede wszystkim łączę się w żalu i bólu z Rodziną Benedykta. Język staje kołkiem w gardle... Jak się dowiedziałem, to mną trzepnęło, tym bardziej, że sam mam niezbyt ciekawą sytuację w domu. Milczeć, ot co nam zostało.
[#41] Re:

@grxmrx, post #36

Swego czasu sporo rozmawiałem z Benedyktem. Ciągle słyszę jego słowa: "Logan, kochaj życie. Ja swoje kocham". Jestem w szoku...
[#42] Re:
No cóż, szkoda człowieka. Drugiego takiego już nie będzie.
[#43] Re:
To bardzo przykra wiadomość. Wielka szkoda i wielka strata. Po prostu jeden wielki dół... :(
[#44] Re:
[*]
[#45] Re:

@Blotniaks, post #37

Dla niektórych to będzie tylko osoba która pisała łądne wywiady. Dla pozostałych był świetnym kolegą, dla niektóych wrogiem, lecz dla mnie był osobą dzięki której pokochałem środowisko :). Ben: Do zobaczenia OK .

Jednej sprawy żałuję, nigdy go nie poznałem osobiście.

Ostatnia edycja: 12.01.10 21:56:36
[#46] Re:

@madman15, post #42

Właśnie...tyle się mówi, że nie ma ludi niezastąpionych....ale chyba jednak są....

ehhh Nie będzie już ani jednego wywiadu z B.D. :((
[#47] Re:
Szokujaca wiadomosc. Spoczywaj w spokoju [i]
[#48] Re:
[i][i][i]
[#49] Re:
Tak nie powinno się dziać!
[#50] Re:
[i]
[#51] Re:

@dolek, post #50

Ja sie na pogrzeb wstępnie wybieram. Może mała zrzuta po złotówce na jakiś bukiet?

"OD Amigowców dla Amigowca"
[#52] Re:

@grxmrx, post #36

Darka powinniśmy zapamiętać jako człowieka upartego, dążącego do postawionego sobie celu. W grudniu, gdy wiedział, że czas nadchodzi dzwonił do mnie po kilka razy dziennie, aby ponaglić kwestie związane z kilkoma przeciągającymi się wywiadami i poinformować co dalej z czymś, co jest niewyjaśnione. Dzisiaj zrozumiałem, że chciał wszystko zamknąć, póki jeszcze mógł. Nigdy go nie spotkałem, mimo tego, że on bardzo chciał zobaczyć jak wyglądam, przekonać się, że istnieje i nie jestem jakimś botem. Wymienialiśmy się jedynie mailami i rozmawialiśmy telefonicznie. Straciliśmy kogoś wielkiego...
[#53] Re:

@mailman, post #52

Czy udało mu się wszystko dopiąć? Zostały jakieś niepublikowane materiały??

[#54] Re:
[*]
[#55] Re:
eh [i] :(
[#56] Re:

@Adrian Horn, post #51

(Podaj jakiś namiar - najlepiej na oddzielnym wątku)
[#57] Re:
[22:07] wyobrażam sobie benka
[22:07] jak spogląda na nas wszystkich z góry
[22:07] jak patrzy na mnie
[22:07] zakrywa usta
[22:07] smieje sie
[22:07] i myśli sobie
[22:07] "oj arti arti"
:)
[#58] Re:

@Adrian Horn, post #51

Niestety praca nie pozwala ale daleko nie ma :(
[#59] Re:
Zatkało mnie. Wczoraj, najpóźniej przedwczoraj był
na gadu. Ogromna strata. Trudno mi uwierzyć, że już więcej
nie pogadamy.
[#60] Re:
Spoczywaj w pokoju!!!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem