Komentowana treść:
[#91] Re:
Jakis czas temu przegladalem na youtube filmiki o amidze i trafilem na "Mortal Kombat fatality bug by Benedykt Dziubaltowski" i mnie oswiecilo, ze to przeciez ten Benedykt... Ten od swietnych wywiadow. I przez ten przypadkowo odkryty filmik mialem okazje go uslyszec i zobaczyc. Sprawial wrazenie zabawnego, swojskiego i maksywalnie pozytywnego... Jestem w szoku... Wpadajac wieczorem na PPA z mysla o poczytaniu newsow nie wiedzialem ze przeczytam o tak tragicznej wiadomosci... Dla mnie Benedykt to wywiady i te filmiki na youtube... Zaluje ze nie mialem okazji nigdy z nim pogadac, chocby w "wirtualu". Najszczersze kondolencje dla jego bliskich... Baw sie dobrze tam na gorze Benek...
[#92] Re:

@bartekxyz, post #91

http://www.youtube.com/watch?v=l9LxkUi1ykQ

http://www.youtube.com/user/beenedykt#p/a/u/1/ojDl8NS8aSM

Ostatnia edycja: 12.01.10 23:09:49
[#93] Re:
[#94] Re:

@HOŁDYS, post #92

Dokładnie ten filmik... ;(
[#95] Re:

@bartekxyz, post #94

Przed chwilą wrzuciłem. ben mi kazał skasować ten filmik bo nie wyszedł ale ja nie mogłem.........

http://w984.wrzuta.pl/film/5LoBeTHGLbP/mk2b
[#96] Re:
Jestem w ciężkim szoku :( łącze się w bólu...
[#97] Re:
[*] :(
[#98] Re:
Aż nie mogę uwierzyć :(
Kurde. Zatkało mnie, na serio. Pamiętam jeszcze jak kiedyś na gg walczyliśmy z jego Amithlonem. Mega strata wielkiego człowieka dla niewielkiego światka.

Ostatnia edycja: 13.01.10 00:04:45
[#99] Re:
Boże.... . Łudziłem się, że może miał dość Amigi, że poznał fajną dziewczynę, że po prostu zmienił swoje życie.... DO samego końca tajemnica okazała się być najgorszą z możliwych....
Żegnaj Benio, Żegnaj Darek... . Głęboko wierzę, że teraz jest Ci zdecydowanie lepiej niż było tutaj i że znalazłeś to czego zawsze szukałeś... . Jeśli będziesz tylko mógł daj Stamtąd znać....
Odszedł wspaniały Amigowiec, serdeczna osoba, dusza towarzystwa. Już nigdy nie spotkamy się w finale MKII..... .
BOże, tak mi smutno....
Nie mogę pisać.....

.....

.......

Ostatnia edycja: 12.01.10 23:58:02
[#100] Re:

@Madman, post #87

Miasto, choc rozlegle, ale zasciankowe, codziennie inne twarze, lecz te same, gdzies goni do przodu, caly swiat, czasami nie wiadomo dlaczego, tylko swiat goni, tracac ostatnich Bohaterow.

Ja tez dowiedzialem sie dopiero na PPA. :(
[#101] Re:

@Andrzej Drozd, post #100

[#102] Re:

@Andrzej Drozd, post #100

:(

Wywiady robił pierwsza klasa. Czytałem je z bardzo dużym zaciekawieniem ...
[#103] Re:
[!]
[#104] Re:
Bardzo smutne to wydarzenie z naszej perspektywy... Mam nadzieję, że jednak radosne po "tamtej stronie lustra"! Oby mu było lepiej poza łez padołem!
[#105] Re:

@MF, post #103

rekreacja execa napisała newsa:

No to teraz masz już swobodny dostęp do wszystkich amigowców, możesz robić wywiady także z tymi najważniejszymi. Zapytasz pewnie Jaya jak to było, zapytasz Freda jak zaczynał, a potem spotkamy się w niebie na największej amigowej imprezie.

Wiecie to miło, że czerwoni umieją mimo wszystko tak miło napisać o niebieskim...
[#106] Re:

@Adrian Horn, post #105

Darek Tolsdorf nie nalezal do zadnej partii. Byl po prostu Amigowcem. Prawdziwym. Prawdziwszym od naszego czerwono-niebieskiego bałaganu.
[#107] Re:

@Adrian Horn, post #105

Niestety nie mialem okazji poznac, sam w koncu sie malo udzielam... Zostanie to wszystko co zrobil dla nas, dla Amigowego srodowiska.
Czlowiek zyje tak dlugo, jak dlugo zyje pamiec o nim.
Spoczywaj w pokoju.
[#108] Re:

@Andrzej Drozd, post #106

Cześć jego pamieci!

Żal słyszeć, zwłaszcza że go poznałem.
[#109] Re:

@Adrian Horn, post #105

To daje nadzieje nam wszystkim!
[#110] Re:
Bardzo smutna wiadomość, bardzo wartościowy człowiek... będzie nam brakować jego obecności [*]
[#111] Re:

@Biter, post #110

Będzie mi (a i pewne każdemu) brakować jego wywiadów... Szkoda takiej osob.
[#112] Re:
Nie miałem okazji by Go poznać i niestety nie będę już miał. Ogromna strata i wielki żal. Żegnaj.
[#113] Re:
Najszczersze wyrazy współczucia od redakcji C&A Fan.
[#114] Re:
To wielka strata... Kondolencje. A jeszcze 2 dni temu miałem go zapytać, jak się czuje ale jakoś odłozylem to na później... Pomyślałem, że chyba dobrze, skoro częściej przebywa na GG niż wcześniej. Pozostawił mi rozmowę na GG, kartę LAN na PCMCIA oraz wielki prezent- nagranie rozmowy tel.(wywiad) z ks. J. Pikulem. Wieczny odpoczynek... :/
[#115] Re:
Spoczywaj w pokoju :(
[#116] Re:
Przykro..w takim wieku.. :(
[#117] Re:
Wielka strata!!!
[#118] Re:
[']
Requiem aeternam dona eis, Domine, et lux perpetua luceat eis
[#119] Re:

@Des, post #118

Mam wolne jadę na pogrzeb. Dzwoniłem do domu Darka Tolsdofa (B.D.) Chyba nikt z amigowców nie wiedział, ze ona ma córkę.

Może mała zamiana planów? Zrzucimy się na bukiet i na jakaś małą wyprawkę dla małej.........w końcu została sierotą :( Proponuje aby redakcja udostępniła swoje konto bankowe i czuwała nad zbiórka kasy.

temat jest na ppa w dziale integracja.
[#120] Re:
[*]
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem