Komentowana treść:
[#61] Re:

@Mel, post #59

Zostały po nim teksty, które z pewnością nie jedna osoba jeszcze poczyta. Miłe były te jego wywiady z żywymi trupami i zasuszonymi trollami i skamielinami. Dla amigowej publicystyki - która dziś praktycznie nie istnieje - jest to duża strata.

Ostatnia edycja: 12.01.10 22:24:09
[#62] Re:
[i]
[#63] Re:
:( Serdeczne wyrazy współczucia rodzinie oraz wszystkim bliskim naszego przyjaciela...
[#64] Re:

@AS, post #60

Cóż brak słów ... spoczywaj w spokoju
[#65] Re:
[i] Spoczywaj w Pokoju
[#66] Re:

@Ender, post #25

Jestem w szoku ...to mlody facet byl ,nic nigdy nie mowiliscie ze mial problemy zdrowotne >??????
az mnie przeszylo gdy to przeczytalem.
[#67] Re:
[i]
[#68] Re:
:( Spoczywaj w pokoju...
[#69] Re:

@rzookol, post #1

Dawniej ludzie ze światka Amigowego znali się z party i listów. Każdy wiedział co się u drugiego dzieje... W dobie internetu za klawiaturą zasiadają ludzie, z którymi łączy nas wspólna pasja, a jednak mało o sobie wiemy... Strasznie smutna wiadomość :(
[#70] Re:

@HOŁDYS, post #66

(*)
[#71] Re:
[i]
[#72] Re:
Ja pie..ole. 5 lat ode mnie młodszy facet ... To już z naszej półki biorą do Valhalli [`]
[#73] Re:
[i]
[#74] Re:
Przykre, smutne, niespodziewane. Duża strata. Zostawił po sobie kawał dobrej roboty. Może po tamtej stronie się ona nie liczy, ale liczy się to, że to co robił było dobre.

Spoczywaj w pokoju.
[#75] Re:

@Leander, post #74

Ja możĘe odpowiem w tylu Benka.

Jay i Fish mają teraz przejebane....Benio będzie z nimi robił wywiad całą wieczność
[#76] Re:
Naprawdę bardzo mi przykro..
[#77] Re:

@Adrian Horn, post #75

Adrian troche powagi ..bardzo prosze
[#78] Re:

@HOŁDYS, post #77

Tak wiem. Ale Benedykt miał specyficzne poczucie humoru i chyba nie chciał by teraz abyśmy się smucili....Tak mi się wydaje...
[#79] Re:
[i] Tak to jest na tym łez padole, że nie znamy ani dnia ani godziny :(
[#80] Re:
RIP. Dramat ...
[#81] Re:
Miałam przyjemność poznać Benedykta osobiście...

[i]

Trudno uwierzyć.

Ostatnia edycja: 12.01.10 22:49:21
[#82] Re:

@Adrian Horn, post #78

szacun [']. mam nadzieję, że w niebie - jeśli oczywiście jest - to spotkasz Minera, samą Amigę zresztą też, wraz z jej ziemskim czasem chwały wplecionym w jakąś chmurkę... chyba że tam u góry mają inne plany w związku z amigową marką... w każdym razie wszystko to już zapewne wiesz. zresztą pal sześć z amigą ! - najważniejsze, żeby 'po drugiej stronie' było gitara
[#83] Re:
Nie wierzę po prostu... Tak mi przykro :
[#84] Re:

[`]

... a jeszcze nie tak dawno rozmawialiśmy o Jego planach na przyszłość, o dziennikarstwie... a tu taka wiadomość :(
[#85] Re:
Jedno czego nie zapomnie, to lubial sie przytulac. Mialem okazje go spotkac na Exec Party pare razy.

Ostatnia edycja: 12.01.10 22:59:22
[#86] Re:

@wali7, post #84

chyba kazdy sobie zada pytanie ..czym jest zycie ? Dzis jest ok .. a nagle urywa sie nie wiadomo jak i dlaczego.
Jakis czas refleksji mnie naszedl ..
[#87] Re:

@skipp, post #83

Dopiero teraz wszedłem na stronę a tu taka smutna wiadomość :( Wyrazy współczucia dla rodziny Żegnaj Benedykcie...
[#88] Re:
Nie wiem co napisać... Strasznie szkoda. Wywiady były świetne. Nie znałem niestety zupełnie Benedykta.
Spoczywaj w pokoju.
[*]
[#89] Re:
[i] Spoczywaj w Pokoju
[#90] Re:

@HOŁDYS, post #86

Benek (prawdziwe imię jest inne rzecz jasna) pożegnał sie z nami już dawno...
http://www.ppa.pl/forum_ppa/read.php?f=11&i=16186&t=16186
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem