[#122]
Re: Vintage Computer Fair - podsumowanie
@kiero,
post #120
@Kiero
Wiesz, jeśli odnosisz się wyłącznie do designu, to niewątpliwie masz rację. Apple zawsze z tego słynął. I jeśli chodzi o kwestię designu to X1000 rzeczywiście bliżej do składaka niż do x1000.
Apple projektuje sprzęt jako kompletną całość, ale czy jest to argument? Firmy takie jak Dell czy nowe Commodore też produkują "pecety z nalepkami", czasem z wyjątkowo (jak dla mnie) kiepskim designem, a które można złożyć za dużo tańsze pieniądze częściami z każdego sklepu. I czy ktoś na tej podstawie zabrania im nazywać swoje produkty "komputerami markowymi"?
Nie. Nie zabrania. A-eon też chce na ten rynek wejść ze swoim produktem. Może nam się to podobać lub nie, ale na tym rynku komputery nie kosztują po ludzku.... :(
@Przemek
Przeczytałem uważnie co napisałeś już wcześniej, bez obaw

I zgadzam się, że "Jak będzie ostatecznie tego nikt nie wie". Wiemy jednak, że ze swoim sprzętem A-eon chce wejść na rynek komputerów "markowych" - a tam sprzęt kosztuje tyle, ile kosztuje.
Pisałem w pierwszej wiadomości, że nie będę dyskutował (szczególnie, że nie tego dotyczy ten news) na temat "co kto uważa, a kto nie za Amigę".
PS. ....przecież wiadomo, że i tak nie masz racji

(to dowcip, jakby ktoś miał wątpliwości)
Ostatnia edycja: 23.06.10 13:14:31
Ostatnia edycja: 23.06.10 13:15:54