Komentowana treść: AmigaOne 500
[#121] Re: AmigaOne 500

@AS, post #7

Kupiłem A500+ 6.I.1992 za 5.750.000,00 i śpieszyłem się z tym, bo ceny rosły z dnia na dzień i zwykłe 500-tki kosztowały już wtedy ponad 6 mln, więc kupiłem okazyjnie można powiedzieć.
[#122] Re: AmigaOne 500

@parallax, post #119

OS4 i MOS łączy z Amiga OS 68k tyle samo. W pewnym nawet momencie to MOS miał być oficjalnym Amiga OS. Stało się jednak inaczej. Odsyłam do studiowania annałów amigowej historii.
[#123] Re: AmigaOne 500

@wali7, post #122

I niestety to najbardziej boli MOSistow...
Zauwazmy, ze pod niusem o MOS3 w ogole nie ma jadu, jaki jest pod kazdym niusem o OS4. Przykre to.
[#124] Re: AmigaOne 500

@radzik, post #123

Kolego szanowny radzik. Proszę o dokładne wyjaśnienie, gdzie jest jad zawarty w mojej wypowiedzi.
Co do niusa o MOS3, to polecam zapoznanie się z ostatnimi wypowiedziami. Nie uważam ich za jad, ale neutralne nie są.
[#125] Re: AmigaOne 500

@wali7, post #124

Może źle się odniosłem, chodzi mi o ogólnie sytuację komentów pod niusami o z OS4 jest związane.
A w wątku o MOS3 nie widzę w ogóle docinek od strony czerwonych. Czyli jednak się da bez docinek.
[#126] Re: AmigaOne 500

@Benedykt Dziubałtowski, post #117

Ech, lata mijaja a owce wciaz rzucaja nozykami z dwoch szop (bo juz dawno nie szancow).

"Fajnie, że jest nowy sprzęt. Pasjonaci innych marek mogą tylko o tym pomarzyć."

Jestem pasjonatem innych marek. Kilku nawet.

PlayStation - nowe modele w regularnym cyklu wlasciwym temu gatunkowi.

Toshiba - kilka modeli rocznie, w tym high-endowe.

HTC - kilka modeli rocznie, w tym high-endowe.

Faktycznie, moge tylko pomarzyc.
To co ty nazywasz marzeniem, dla mnie jest fatalnym scenariuszem.
[#127] Re: AmigaOne 500
Tak się zastanawiam cały czas nad kupnem tego sprzętu i teraz nie wiem czy w komplecie czy samą płytę - wyjdzie taniej a peryferia sam sobie włożę wraz z obudową?

Niestety w klasyka już nie chce wkładać (w sumie to go straciłem).

Może to rozwiązanie będzie lepsze ?:(
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem