Komentowana treść: Kolejna płyta NatAmi MX trafiła do deweloperów
[#61] Re: Kolejna płyta NatAmi MX trafiła do deweloperów

@Duracel, post #58

Ot wrzuca na wesalie te 100 sztuk ktore zdzialaja albo na ten britisz amiszop i rozejdzie sie.
[#62] Re: Kolejna płyta NatAmi MX trafiła do deweloperów

@fazior, post #61

To nie to, Faz... Nie ta skala! Vesalia, czy AmigaKit są dobre jak stawiasz na detal. "Thing big", jak mówią Amerykanie. Pomyśl o Wal-mart, Media Markt, Saturn, Euro RTV-AGD, Tesco, Biedronce...
[#63] Re: Kolejna płyta NatAmi MX trafiła do deweloperów

@azazel44, post #59

No i o to mi chodzi. X1000 również jest w fazie testów, ale wiadomo w jaki system (lub systemy) będzie wyposażona. Za to Natami to dla mnie wciąż wielka niewiadoma

Odpowiedź jest prosta - Oficjalnie NatAmi nie będzie działać z Amiga OS. Czyli oficjalnie nie uruchomisz na niej ŻADNEGO programu/dema/gry dla Amigi.

Proste, nie?
[#64] Re: Kolejna płyta NatAmi MX trafiła do deweloperów

@recedent, post #62

Co nie zmienia faktu, że nie mogę doczekać się tego sprzętu. Boję się tylko jednego. Vesalia Ani Amiszop nie dają na raty:)
[#65] Re: Kolejna płyta NatAmi MX trafiła do deweloperów

@stachu100, post #63

Jest wręcz przeciwnie, co można sprawdzić w naszej sekcji Q&A. Od samego początku pisze tam wyraźnie, że Natami będzie wspierać AmigaOS i AROS. Oraz, że do Natami będzie dołączana licencjonowana kopia AmigaOS 3.x.

Zatem na Natami oficjalnie uruchomisz niemal każdy program, demo czy grę z Amigi:)
[#66] Re: Kolejna płyta NatAmi MX trafiła do deweloperów

@Banter, post #65

I bardzo mi się to podoba. Czekam na premierę
[#67] [post oznaczony jako OT] wyświetl
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem