Od lat czekałem na ambientowe panele, które będą mogły mieć rozwijane subpanele. No a gdy się pojawiły to nie bardzo mam pomysł jak to zgrabnie wykorzystać. :)
Ostatnia aktualizacja: 28.05.2013 07:16:47 przez MDW
A dlaczego tylko na "priv" ? Jeżeli powiedział byś i innym potencjalnym nabywcom, mieli by świadomość co kupują. A to jest tylko sprzęt, nie system i burzy być nie powinno.
Nie chce ciagnac tu czegos co nie tyczy sie tematu. Natomiast swego czasu sprzedawalem (mysle znow nad sprzedaza) pbooka 15", ma male skazy jak kazdy starszy sprzet....
Z czystej ciekawosci, po ile mniej więcej mozna takiego pbooka 15 cali dzisiaj kupić? To poniekąd też pytanie po ile sprzedajesz :)
Inna sprawa, że żona zrobiła wczoraj tak wielkie oczy jak pokazałem jej PowerMaca G5, że gdybym kupił jeszcze do kompletu laptopa to albo by się ze mną rozwiodła, albo wysłała do wariatkowa
WIFI juz jest, tylko dzieki zewnetrznej karcie opartej na ukladzie Atheros. Nie ma co oczekiwac ze beda obslugiwane wewnetrzne uklady maka.
Karta do wifi to 8-10 zl?
Na stronie morphos teamu został po cichu udostępniony poprawiony obraz ISO. Niestety u mnie i tak nie bootuje (zatrzymuje się po załadowaniu Quark/OpenFirmware) :P
A czy zadziała MOS na Power Macintosh G5 1.8 DP (PCI-X) (M9393LL/A), takiego mam od wczoraj, karta graficzna Radek9600 dopiero do mnie idzie (z USA, więc może być za 3 dni, może być też i za 3 tygodnie :( ), więc nie mam jak sprawdzić...
Firewalli chyba żadnych nie ma (w żadnym amigowym systemie raczej nie ma). Nie znam się na bezpieczeństwie sieci, ale co takiego właściwie można zrobić po włamaniu się na AmigaOS/MorphOS? Chyba niewiele.
Zawsze można sobie aktywować Firewalla znajdującego się w routerze (sprzętowego). Taki też dużo daje, a i jest uniwersalny, to znaczy niezależny od zainstalowanego systemu/sprzętu.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.