Czy dział forum "Rzeźnia" jest potrzebny?
- Tak, co to za lokal bez klozetu?
46
- Nie, są do tego inne miejsca
64
- Mam inne zdanie (opowiem o tym w komentarzach)
9
Ankieta skończyła się 18.08.2016
Ankieta skończyła się 18.08.2016
@Phibrizzo, post #3
@recedent, post #2
Ale zdajesz sobie sprawę, że na forum moderacja będzie musiała być ostrzejsza, tzn. nie będzie teraz opcji "przenieś do Rzeźni", tylko od razu ban z marszu?
@Hexmage960, post #4
@recedent, post #2
@recedent, post #2
Ale zdajesz sobie sprawę, że na forum moderacja będzie musiała być ostrzejsza, tzn. nie będzie teraz opcji "przenieś do Rzeźni", tylko od razu ban z marszu?
@adam_mierzwa, post #7
Z drugiej strony to było miejsce które nie wnosiło nic do portalu oprócz nienawiści
Usunięcie Rzeźni spowoduje częstsze bany i częstsze zamykanie wątków
Według mnie lepiej karać częściej i na krócej. System podwajania okresu kary dla mnie jest dziwaczny i sprzyja powstawaniu multikont.
Nawet jakby miało tu być jak na elektrodzie
@adam_mierzwa, post #7
Według mnie lepiej karać częściej i na krócej. System podwajania okresu kary dla mnie jest dziwaczny i sprzyja powstawaniu multikont.
miejsce które nie wnosiło nic do portalu oprócz nienawiści, to takie miejsce budowaniu wzajemnej niechęci, tworzenia podziałów
@recedent, post #12
System nie jest idealny i przy "przegięciu" powoduje frustrację i chęć zemsty u ukaranego.
Kłopot w tym, że ban tygodniowy, czy dwutygodniowy na recydywistach wrażenia nie zrobi. Wrócą z banicji i zajmą się dokładnie tym samym co wcześniej. Już to przerabialiśmy.
@grxmrx, post #14
@recedent, post #2
@Romlen, post #16
@Romlen, post #16
@_arti, post #22
@_arti, post #24