@Cedrat, post #1
@rwks, post #2
@waldiamiga, post #4
@adam_mierzwa, post #8
Internet to ja mam w smarkfonie pod ręką, nie ma co się żyłować na pościg drezyną za pendolino ;) Argument logiczny jaki podajesz jest słabyTwój wszakże wcale nie jest mocniejszy. Bo Libre Office to ja mam w laptopie pod ręką, nie ma co się żyłować na pościg drezyną za pendolino
@adam_mierzwa, post #11
@Krashan, post #12
Mogę się założyć, że LO będzie na moim starym C2D działać lepiej niż na X5000...
@rgrg2, post #13
Czyli nie wersja 8 tylko 1.4.1 czy coś 1.5 a 1.6 nie rozumię takich skrótów myślowych.
To wsparcie dla JAVY z którego roku ? Kiedy była ta oficjalna 1.5 czy 1.4.1 ?
@Krashan, post #12
@adam_mierzwa, post #16
@adam_mierzwa, post #8
@rgrg2, post #19
@adam_mierzwa, post #21
@rwks, post #22
@Krashan, post #24
@adam_mierzwa, post #25
Natomiast to co ty zdajesz się sugerować to bezsensowność rozwoju amig NG.Słowo „bezsensowność” nie pasuje do hobby. Uważam, że to droga donikąd, ale jeżeli ktoś ma z tego przyjemność, to dlaczego nie. Dla mnie pakiet biurowy jest po prostu narzędziem pracy i wolę go uruchomić na sprzęcie, na którym będzie działał szybko, sprawnie i bez ograniczania funkcjonalności.
@adam_mierzwa, post #25
Moje zdanie jest takie: im więcej oprogramowania tym większa szansa że amiga może być podstawowym komputerem.
dla mnie pakiet biurowy ma wyższy priorytet niż przeglądarkajesteś tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę :)