@Hexmage960, post #27
@MDW, post #34
@Hexmage960, post #23
@grxmrx, post #36
mają samozaparcie (czy jeszcze ktoś taki jest?)
@MDW, post #34
Racżej coś do szuflady, tylko dla własnej radochy.
Dzięki AceMan!![]()
Stoi u mnie Atari 65XE do MusicProtrackera i Theta Music Composera, C64 do SID-Wizarda i A600 do Protrackera i AHX-a.
ale jeśli chodzi o moduły amigowe, nie ma dla mnie innej opcji niż platforma natywna
@AceMan, post #39
To będzie jakiś nowy moduł w końcu? ;)
@Sokok, post #33
W każdym newsie jest ta sama bezproduktywna dyskusja klasyk vs NG, kto jest Amigowcem a kto nie itp.. Rak tego portalu.
@agrajek, post #42
@TechNineWonder, post #43
@adam_mierzwa, post #44
@fazior, post #48
Takiego kręcenia jakie odprawił główny macher w przypadku fpu jak żyję nie widziałem.
@TechNineWonder, post #43
@wawrzon, post #50
jak gunnar powiedzial, kupuj za to co jest, nie za to co ci sie wydaje ze powinno byc.to niech gunnar wywali to fpu z promocyjnych stronek a nie mami ludzi tekstami typu: "The Floating Point Unit is currentely under Work In Progress, and will be available soon."
@TechNineWonder, post #46
@adam_mierzwa, post #54
@Jazzcat, post #55
@agrajek, post #56
Nie przejmuj się, Ace, upiekę Ci chlebek na Decrunchu.
Aaaaa.... no i że Php nauczył się w liceum, player na modules.pl wymaga javy itd...
Modules.pl słuchałem na iPhone 3G lata temu, będąc w UK na półrocznej emigracji, był to jeden z najlepszych sposobów na poprawienie humoru :)
@grxmrx, post #6
@adam_mierzwa, post #54
@Jazzcat, post #55
nikt albo prawie nikt tego wywiadu nie wysłuchał. Albo słuchał, ale temat go kompletnie nie interesuje. Gość po prostu został olany.A skąd wiesz ile osób wysłuchało podcasta, ale nie uważało za konieczne brać udziału w powyższej spamdyskusji? Kłócą się etatowe trolle, te same nicki co zawsze.