Komentowana treść: AmiWigilia - Marian Nowicki
[#151] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@ZbyniuR, post #150

Więc gdy Krashan skończy to dam znać ile czasu mi zajmie posłuchanie tego podcastu pozbawionego Radzikowych pauz i westchnień. :) Szacun dla Krashana że mu się chce.
Aktualnie jestem na 54:50. Co ciekawe w ciągu tych 55 minut grxmrx 55 razy mówi "nie wiem" i 34 razy "powiedzmy" .
[#152] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@Krashan, post #151

A mówi: "Nie wiem... Powiedzmy, że nie wiem"? pomysł
[#153] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@Krashan, post #151

Ciekawe. Swoją drogą co to ma wspólnego z wywiadem z Marianem Nowickim?
[#154] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@grxmrx, post #153

A Marian Nowicki to nie Ty ?
[#155] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@michal_zukowski, post #154

[#156] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@slay, post #155

[#157] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@Krashan, post #151

Skoro juz zrobil sie offtop, to ja zapytam ile razy powiedzial: "pech", "to pech"?
[#158] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@Phibrizzo, post #157

Nie zanotowałem w pamięci. Jak się słucha tego odcinka to przebija się na pierwszy plan nie powtarzanie ulubionych zwrotów, a ostrożność w wyrażaniu opinii.
[#159] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@slay, post #155

[#160] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki
.

Ostatnia aktualizacja: 17.07.2017 16:21:25 przez niebuszewo
[#161] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@swinkamor12, post #124

Nie, bo mam obrzydzenie do Win-UAE bllleeee wymiotuje Wolę się katować na AGA i pograć na tv w Slam Tilt
[#162] Re: AmiWigilia - Marian Nowicki

@Hexmage960, post #26

W prasie przekaz był zupełnie inny.

1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem